• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Su

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lilimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
32
0
36
Diğer
Merhaba kizlar,

Belki cok sacma bir soru olucak ama benim kiz hic su icmiyor surekli geri cikartiyor.
Biberonla da verdim kasikla da ama hic sevmiyor. Sizler de bu durumu yasadiniz mi hergun
zorla vermeye devam edeyim mi, zamanla alisir mi yoksa ne yapmaliyim?

Merhaba kizlar,

Belki cok sacma bir soru olucak ama benim kiz hic su icmiyor surekli geri cikartiyor.
Biberonla da verdim kasikla da ama hic sevmiyor. Sizler de bu durumu yasadiniz mi hergun
zorla vermeye devam edeyim mi, zamanla alisir mi yoksa ne yapmaliyim?

canım bebeğin 5 aylık dimi??emziriyorsan suya gerek yok.verme boşuna.

Evet canim 5 aylik ama ek gidaya gecince mecbur o yuzden simdiden alistirayim diye dusunuyorum sonucta yararli birsey ama birturlu sevmedi, istemiyor. :26:

benim oğlum 16 aylık hiçbir şekilde su içiremiyoruz olduğu gibi geri çıkartıyor ağzından Allahtan bir mamamız var suyla yapılan ondan biraz su alıyor birtek çok sıcaklarda içmişti bir daha da içmedi içmiyorda :((

sadece emiyosa şuan suyu çok gerek yok . benim kızımda öyleydi canım hiç sevmezdi su içmesini büyüdükçe sevmeye basladı. alışır seninkide merak etme.

_Tuana_ hadi sevmezse bak senden onceki yazan sevmedi diyor,
bende pek fazla sevmem o yuzden kizim da sevmeyecek diye cok korkuyorum.

benım oglumda 7,5 aylık ek gıdaya gectık 6.aya kadar sadece anne sutu aldı.. o donem hıc su vermıyordum sımdı ıcmesı lazım ama kesınlıkle ıcmıyor, o yuzdende kabızlık sorunumuz var..

benım oglumda 7,5 aylık ek gıdaya gectık 6.aya kadar sadece anne sutu aldı.. o donem hıc su vermıyordum sımdı ıcmesı lazım ama kesınlıkle ıcmıyor, o yuzdende kabızlık sorunumuz var..
ilk 6 ay emiyor diye su vermemek yanlış bence.6.aydan sonra ek gıdaya geçildiği vakit su veriliyo ama bu kezde bebek almıyor.bence 2.ayından sonra çok az çay kaşığıyla verilmeli ,verilmeli ki tadına alışsın ve ileride bu tarz sorunlarla karşılaşılmasın.:80:

aynı problemi bende yaşıyorum naptıysam olmadı meyve suyu sıkdım suyla seyrelttim iyice yine içmediler bu sefer bebek çayı aldım onuda içmiyolar naptıysam almadı biberonu saatlerce ağzında tutuyorum emmiyorlar damla damla ne kadar giderse işte napcamı şaşırdım drda teklif var ısrar yok dedi nasıl alışacak bu veletler suya

Back