• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi su

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım ihtiyacı olsaydı mutlaka içerdi,ara ara vermeyi dene ama almazsa zorlama.
su eksikliği olup olmadığını,gözlerinden ve cildinden rahatlıkla anlarsın,eğer su eksikliği varsa gözleri kurudur,daha ileri sıvı eksikliğinde ise cildi gergin değildir.

küçücük avuç içikadar biberon yada suluklar var onlarla elki oynayarak içer yada kaşıkla dene benimkide zorla içerdi resmen sık sık dene

mutlaka su içirmelisiniz.
suyun yeri çok öenmli biliyorsunuz,
bardakla içirin hoşuna gidecektir...

canım benim oğlum da 6 aylık ve su içmiyor. ben de kayısı ile kurudut kaynayıp öyle içiriyorum. su tatsız olduğu için içmiyorlar sanırım.

benim kızım da içmiyordu üzülüyordum, ama sıcaklar başlayalı çok istiyerek içiyor :) demek içmediği zamanlar ihtiyaç duymuyormuş.... yani endişelenmeye gerek yok, susayınca içiyorlar

içerler üzülmeyin arada deneyin ama zorlamayın
benim oğlum hiç içmezdi şimdi günde 1 lt ye yakın içiyor
elinde sulukla dolaşıyor evde

bebğinizin sabah uyandıktagn sonraki çıkardığınız bezini kontrol edin eğer idrarının rengi koyu ise suya ihtiyacı var demektir ve ayrıca bazı bebklerde benim kızımda olduğu gibi ürat kıristallenmesi oluyor susuz kaldığında urat kıristallenmesi ise bebek bezine sanki krtamit tozu serpmişisn gibib bi görüntü veriyor aklınızda bulunsun.

Back