Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım ihtiyacı olsaydı mutlaka içerdi,ara ara vermeyi dene ama almazsa zorlama. su eksikliği olup olmadığını,gözlerinden ve cildinden rahatlıkla anlarsın,eğer su eksikliği varsa gözleri kurudur,daha ileri sıvı eksikliğinde ise cildi gergin değildir.
benim kızım da içmiyordu üzülüyordum, ama sıcaklar başlayalı çok istiyerek içiyor :) demek içmediği zamanlar ihtiyaç duymuyormuş.... yani endişelenmeye gerek yok, susayınca içiyorlar
bebğinizin sabah uyandıktagn sonraki çıkardığınız bezini kontrol edin eğer idrarının rengi koyu ise suya ihtiyacı var demektir ve ayrıca bazı bebklerde benim kızımda olduğu gibi ürat kıristallenmesi oluyor susuz kaldığında urat kıristallenmesi ise bebek bezine sanki krtamit tozu serpmişisn gibib bi görüntü veriyor aklınızda bulunsun.