• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu tüylerden kurtulmama yardım ediinn

Kedihanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
1
0
1
30
Kızlar ben birkac ay önce maalesef yüzümün kenarlarına jilet vurmak gibi bir hata yaptım. Sakal gibi sert çıkmaya başladı tüylerim. Ondan sonra ağdaya geri döndüm ama ağda yaptıktan bikac gün sonra yüzümün kenarında sakal gibi birkaç tüy cıkıyor :( eskiden bir ayda falan cıkıyordu lütfen yardım edin ben nasıl uzun süreli kurtulucam bunlardan ya eskisi gibi olsa yeter :(

Kızlar ben birkac ay önce maalesef yüzümün kenarlarına jilet vurmak gibi bir hata yaptım. Sakal gibi sert çıkmaya başladı tüylerim. Ondan sonra ağdaya geri döndüm ama ağda yaptıktan bikac gün sonra yüzümün kenarında sakal gibi birkaç tüy cıkıyor :KK43: eskiden bir ayda falan cıkıyordu lütfen yardım edin ben nasıl uzun süreli kurtulucam bunlardan ya eskisi gibi olsa yeter :KK43:
İlaç kullanımından dolayı bende de tüy oluşmuştu lazer için jilet yapmamı söylediler yaptım da lazere gittim işe yaramadi diyemem en koyu olanlar gitti uyanan tüylere de agdaya devam ettim aradan üç yıl geçti şu an tüyler çıkmıyor tek tük göze çarparsa cımbızla alıyorum . Tokalastigim insanlara bıyıklarını cenem batiyordu şimdi düzelti süreç böyle her ay yapıyordum ağda sonra iki aya çıktı üç dort derken şu an kalmadı sir ağda tavsiye ederim ve kendiniz yapın kuaföre yoldurmayin kalanların üstünden iple geçin sivilce oluyor başlarda ama zamanla onlarda gidiyor.

Back
X