Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Smdi kan verdm 7 de alcam bakalım cnm hayrlısı korkunun ecele faydası yok :)Bende goruyorum yarin sabah ilk idrarla denersen daha netlestigini gorebilirsin cnm
Smdi kan verdm 7 de alcam bakalım cnm hayrlısı korkunun ecele faydası yok :)
Yaptm da gorunmuyo cnm oleEvet gordm cnm fotoda soyle bir oynama yap ve resmi at daha net olur fotoyu cek ve duzenlemede efektler var orda negatifi sec cnm bk o zmn belli olck hayirli olsun
İnş cnm ya tsk ederm:)Insallah pozitif cikar bekliyorum bende sabirsizlikla :)
Cnm ya hiç umudum yok ama inş diyorum dha once 2 czgi net belli iken kanda cıkmamştı vala korkuyorum ya hayrlısı artkBendeee gordum :) Hadi hayirli haberler insAllahhh.
Amin cnm da uzun zamndr beklemedeym artk uzuluyorum yaCikmazsada uzme kendini. Allah hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip etsin. Isteyen kimsenin kucagini bos koymasin insAllah.
Almadım cnm eşimi bekliom gelnce cıkcaz beraberSonuc ciktimi cnm
Tmm yaz ama olur mu insallah vardr cnmAlmadım cnm eşimi bekliom gelnce cıkcaz beraber
0.40 moralim cok bozldu bide kız kagıdı verirken hayırlı olsun dedi of ya ofTmm yaz ama olur mu insallah vardr cnm
Hayirlisi olsun en guzel cevap bence. Hayirlisiyla olsun Rabbim kucaginizi bos birakmasin0.40 moralim cok bozldu bide kız kagıdı verirken hayırlı olsun dedi of ya of
0.40 moralim cok bozldu bide kız kagıdı verirken hayırlı olsun dedi of ya of
Hayrlisi olsun dememis ki hayirli olsun demis var gibi konusmus ama 0.40 negatif :/Hayirlisi olsun en guzel cevap bence. Hayirlisiyla olsun Rabbim kucaginizi bos birakmasin
Ne olursa olsun hayirli olsun. İnsanlar neden boyle onyargili ki. Hamile olup olmamasi sekretere ne kaybettirecek ya da kazandiracak da. Gunah almayalim.Hayrlisi olsun dememis ki hayirli olsun demis var gibi konusmus ama 0.40 negatif :/