- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Yarin sabah tekrar yap canım testi ya da kan testi yaptırKışın çok düzenli yaz aylarinda biraz sapıtıyo fakat gecen ay hayıt ictim tam günümde oldum canım baya gecikme yasadigim zamanlarda olmustu ama hic boyle bir testle karsilasmadim bilmiyorum kafam cok karisti. Bazilari kontrol cizgisi olabilir de diyo.
Carsamba yapayim diyorum eger varsa gercekten biraz daha koyulasir heraldeYarin sabah tekrar yap canım testi ya da kan testi yaptır
Insallah canim ya ama eski forumlara baktim testi boyle cikanlarin kanda hep negatif cikmisİnsallah hamilesindir canım bende gördüM çizgiyi i
Tabi koyulaşır canım hatta yarın yap beklemeCarsamba yapayim diyorum eger varsa gercekten biraz daha koyulasir heralde
Aynen canim yarin ilk idrarla yapmayi dusunuyorum :)Tabi koyulaşır canım hatta yarın yap bekleme
Test yaptinmi canımAynen canim yarin ilk idrarla yapmayi dusunuyorum :)
Evet canım yaptım ama negatif cikti anlamadimTest yaptinmi canım
Allah allah ben senden ümitliydim valla canim geç döllenme mi ki acabaEvet canım yaptım ama negatif cikti anlamadim
Bilmiyorum ki kuzum bende anlamadim neyin nesidirAllah allah ben senden ümitliydim valla canim geç döllenme mi ki acaba
Kaç gün oldu adet gecikeliBilmiyorum ki kuzum bende anlamadim neyin nesidir
Bugün 8.gündü işte canımKaç gün oldu adet gecikeli
Ben görmek istedigim icin mi görüyorum. Benden başka kimse görmedi yaaEki Görüntüle 2033155
Anladim canim sonra ki negatif cikmisti zaten :) insallah hamileyimdirr :)Bende gordum ama boyle cikan testler cok yaniltici haberin olsun. 3 kere sahit oldum ucundede husranla btti. Insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?