- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Yok hayir görmüyorum 6 gün gecmisti adetim gecikmenin 1. Ve 3.gunu yapmistim negatif bide bugün yaptim iste. Eşim görmedi arkadasima attim oda görmediÇok hafif bir iz var gibi. Ama tekrarlamakta fayda var. Tedavi görüyor musun
Yine çok ince gözüküyor sanki ama bu sekilde daha net belki de kendimi kandiriyorumdurÇok silik bir çizgi var gibi ama inşallah testin kendi çizgisi değildir. Testin arkasına telefonunun ışığını tutup baksana o zaman daha net gözüküyor.
Bi kac gün daha bekleyipte yaptirayim diyorum tekrar bi idrar testi daha yapayim :)Ee adetin 6 gün geçtiyse kan ver bence
Kuzum ayni benimde öyle kasık agrim oluyor sadece Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende hamileyimdir :)Ben hamile oldugum kasık agrısı şikayetiyle gidince acilde öğrendim.
Öğrendikten sonra idrar testide yapayım dursun dedim. yani gecikmenin 6. Günü yapmıştım bu şekildeydi. Fotograf atacaktım olmadı tekrar deneyeyim. Yanş gayet belliydi çizgi demek istedim.
İnşallah hamilesinizdir. En iyisi kan testi yaptırın.
Fotografi atamazmisin :)Kan verirsen net çıkan benim 2 gün gecikmeyle Beta 1100 çıktı
:) göremeyenler de sıkıntı varBen görüyorum
Ayy insallah canim ya bir kac gun sonra tekrar yapicam testi ilk idrarla. Yaz aylarinda adet gecikmesi yasiyorum hava degisimi etkiliyo beni bilemedim yaaBen de gördüm geç döllenmiş olabilir. Umarım ovulasyon taktiklerimiz tutmuştur
Kan ver bence artık
Ya acaba kontrol cizgisi olabilir miFotografi atamazmisin :)
Canım ben orda bişey görüyorum inşallah hamilesindir adetin de 6 gün geçmiş belki geç döllenmedir. Adetin hep düzenlimidirBen görmek istedigim icin mi görüyorum. Benden başka kimse görmedi yaaEki Görüntüle 2033155
Hmm o zAman bekle canimAyy insallah canim ya bir kac gun sonra tekrar yapicam testi ilk idrarla. Yaz aylarinda adet gecikmesi yasiyorum hava degisimi etkiliyo beni bilemedim yaa
Kışın çok düzenli yaz aylarinda biraz sapıtıyo fakat gecen ay hayıt ictim tam günümde oldum canım baya gecikme yasadigim zamanlarda olmustu ama hic boyle bir testle karsilasmadim bilmiyorum kafam cok karisti. Bazilari kontrol cizgisi olabilir de diyo.Canım ben orda bişey görüyorum inşallah hamilesindir adetin de 6 gün geçmiş belki geç döllenmedir. Adetin hep düzenlimidir
Aynen bir kac gün sonra tekrar yapayim benHmm o zAman bekle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?