• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu teste bi bakarmısınız?

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Ben görmek istedigim icin mi görüyorum. Benden başka kimse görmedi yaa
Screenshot_20170813-183422.png

Çok silik bir çizgi var gibi ama inşallah testin kendi çizgisi değildir. Testin arkasına telefonunun ışığını tutup baksana o zaman daha net gözüküyor.

Çok silik bir çizgi var gibi ama inşallah testin kendi çizgisi değildir. Testin arkasına telefonunun ışığını tutup baksana o zaman daha net gözüküyor.
Yine çok ince gözüküyor sanki ama bu sekilde daha net belki de kendimi kandiriyorumdur :D bir kac gün sonra tekrar yapicam bakalim

Ben hamile oldugum kasık agrısı şikayetiyle gidince acilde öğrendim.
Öğrendikten sonra idrar testide yapayım dursun dedim. yani gecikmenin 6. Günü yapmıştım bu şekildeydi. Fotograf atacaktım olmadı tekrar deneyeyim. Yanş gayet belliydi çizgi demek istedim.
İnşallah hamilesinizdir. En iyisi kan testi yaptırın.

Ben hamile oldugum kasık agrısı şikayetiyle gidince acilde öğrendim.
Öğrendikten sonra idrar testide yapayım dursun dedim. yani gecikmenin 6. Günü yapmıştım bu şekildeydi. Fotograf atacaktım olmadı tekrar deneyeyim. Yanş gayet belliydi çizgi demek istedim.
İnşallah hamilesinizdir. En iyisi kan testi yaptırın.
Kuzum ayni benimde öyle kasık agrim oluyor sadece Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende hamileyimdir :)

Canım ben orda bişey görüyorum inşallah hamilesindir adetin de 6 gün geçmiş belki geç döllenmedir. Adetin hep düzenlimidir
Kışın çok düzenli yaz aylarinda biraz sapıtıyo fakat gecen ay hayıt ictim tam günümde oldum canım baya gecikme yasadigim zamanlarda olmustu ama hic boyle bir testle karsilasmadim bilmiyorum kafam cok karisti. Bazilari kontrol cizgisi olabilir de diyo.

Back