şu süpürge ile ilgili fikir istiyorum acil...

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.027
3.961
773
50
Ankara
S 6355 YP Süpürgeler - Toz Torbalı arkadaşlar bütün markalara baktım piyasadaki en küçük ve ağırlığı en düşük olan hafif olan süpürge bu.günlük süpürme için kullanacağım bunu.benim fakir marka kocaman ve çok iyi çeken bir süpürgem var aslında ama felaket ağır ve belimi koprtıyor.sizce nasıl ?kullanan arkadaşlar varmı çok aradım daha hafifini bulamadıom .bide tercih yapmak durumunda kalsanız arçeliğimi bekoyumu seçerdiniz.aynısı bekodada var .hadi bi el atın kızlar kociş tamam demişken gidip alıyım şunu

canım bu soruya cevap kişiden kişiye değişir..ben arçelik derim başkası beko der..herkes kendi fikrini söyler..mesela ben arçelik derim ama arçelikten memnun olmayanda çok kişi var..bence sen marka yorumlarını pek dikkate alma çünkü bu elektronik ürünler biraz şans işi..aynı markanın aynı ürününü alanlardan biri memnun olurken diğeri pişman oluyor.. yanlış bilgi verip etkilemek istemem o yüzden..ama sana tavsiyem şu, hafif bi süpürge alacaksan bile motor bilgilerini devrini wattını ve emiş gücünü kontrol ederek alman.. süpürgenin markası öenmli değil öenmli olan kuvveti..mesela benim süpürgem king marka çok tercih edilen bi maka değil ama ben riske girip aldım ve çok memnunum süpürüken halıları bile kaldırıyor nerdeyse.. bi görsen ufacık da bişey..ütüden az büyük :)

valla canım bana göre de en güzeli benim kullandığım philips hepa filtreli yani toz torbasız çok iyi çekiyo bi de bugün reklamlarda gördüm bosch çıkarmış çok sessiz ve toz torbasızmış o da iyi bir marka

canım fiyatı uygun ama emiş güzü 250 çok sayılmaz gerçi günümüzde en yüksek emiş gücü philips fc 9170 modeli bu toz torbalı ama 500 w emiş güzü var ve fiyatı 550-600 lira arası anladığım kadarıyla sen daha günlük bişey istiyorsun o halde bu yeterli bir de bu var 400 w emiş güzü var 210 lira sanırım nette fiyatı Philips FC 8130
1.jpg
bu da çok iyi parasına göre..

Son düzenleme:
canım fiyatı uygun ama emiş güzü 250 çok sayılmaz gerçi günümüzde en yüksek emiş gücü philips fc 9170 modeli bu toz torbalı ama 500 w emiş güzü var ve fiyatı 550-600 lira arası anladığım kadarıyla sen daha günlük bişey istiyorsun o halde bu yeterli bir de bu var 400 w emiş güzü var 270 lira sanırım nette fiyatı Philips FC 8130
1.jpg

rukiyem nerelerdesin kız hangi topiğe baksam seni gördüm ha :) bizim topik sıktımı artık seni bacım gelmez oldun..herkes evini dekorasyonunu bitirdimi sanki gittin kızım yaa :)

amaan geziniyom işte yeni bi ev eklenmiş ona bakıyodum tam benlik ama resim azdı...abi bu evlerinizi niye koymuyonuz çatlatıyonuz adamı yok azıcık koyuyonuz ya da...sizinki can da bizimki patlıcan mı??:1:sorduğuna pişman etmek işte buna denir:9::9:

teşekkürler ilginize arkadaşlar bi saattir sitede sorun vardı yeni düzeldi.artık yarın gidip bakıcam.canavar gibi bir makinem var zaten ama çok ağır ve beni çok yoruyor ben hafif bişey almak istiyorum.bizim burda darty var oraya bakıcam .hangisi hafifse ona balıklama dalıcam.gazel seninkinin nosu :1:ne yani modeli ?

arçelik dendiğinde ben bir kez duruyorum çünkü eski kalitesi yok.dikey süpürge düşünmez misin?fantom şipşak var bende ve süper çok memnunum 3 yılda garantili üstelik

torba konusunda sıkıntın olmasın inan dolmuyor çabuk.dar yer konusuna bişey diyemeyeceğim ama günlük süpürge açmak adına gerçekten çok kullanışlı

canım fiyatı uygun ama emiş güzü 250 çok sayılmaz gerçi günümüzde en yüksek emiş gücü philips fc 9170 modeli bu toz torbalı ama 500 w emiş güzü var ve fiyatı 550-600 lira arası anladığım kadarıyla sen daha günlük bişey istiyorsun o halde bu yeterli bir de bu var 400 w emiş güzü var 210 lira sanırım nette fiyatı Philips FC 8130
1.jpg

yaa benim makine ne kadar da tamir edilse de çekişi bayaa bi gitmişti kızlar eski çekişten eser yoktu kaç zamandır araştırıyordum dün alel acele gidip bu modeli aldım 200 liraya iyiki de almışım benim gibi toz torbalı arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu süpürge tam 400 w emiş gücü olan toz torbalı 2000 watt motor gücüne sahip 10 metre de kablosu olan harika bi şey bir de bir de philips fc9170 var 500 w emiş güzüne sahip eşim onda ısrar etti ama 450 lira dediler satan kişi tanıdık ordaki teşhirdeki ürünü verdi sağolsun götür eve temiz bi halıda süpür bak çekişine beğenirsen al dedi aldık eve getirdik ben bi süpürdüm yapıştı resmen halıya kımıldamıyo zorla ittiriyorum kollarım koptu ben de mecbur emiş gücünü düşürdüm ki o zaman bile harika çekiyordu e ben de düşündümki 400 watta düşürüp süpüreceksem 500 w almak ve üste 250 lira fazla vermek aptallık olurdu gittim bu 400 w olan modeli 200 liraya aldım çooook memnunum tavsiye ederim uzun uzun araştırdım bu emiş gücünde bu paraya başka süpürge bulamadım...

Back
X