• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu sorunuma acil yardım :s

esraklc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
5
1
8
Merhaba idrar enfeksiyonu olmuşum, dün doktor bana Augmentin 100mg verdi 7 tane var sabah akşam olmak uzere 2şer tane. 14 günde bitirilecekmiş. Peki ben aç karnına mı içiçem tok mu?
Doktor ilgilenmedi eczacı da bir sey söylemedi
Genelde de antibiyotikler tok karnına oldugu için kafam karıştı ve belli bi saat aralığı var mı yardımcı olursanız sevinirim ilaca başlayacaktım bilmediğimden başlayamadım bi yardımmm kızlarr:KK43: Kullananlar aydınlatsaa...

Son düzenleme:
Bi yardımcı olsanız kızlar be :so_O

Merhaba idrar enfeksiyonu olmuşum, dün doktor bana Augmentin 100mg verdi 7 tane var sabah akşam olmak uzere 2şer tane. 14 günde bitirilecekmiş. Peki ben aç karnına mı içiçem tok mu?
Doktor ilgilenmedi eczacı da bir sey söylemedi
Genelde de antibiyotikler tok karnına oldugu için kafam karıştı ve belli bi saat aralığı var mı yardımcı olursanız sevinirim ilaca başlayacaktım bilmediğimden başlayamadım bi yardımmm kızlarr:KK43: Kullananlar aydınlatsaa...
Bahsi geçen ilaç tok karnına içilir. Bir ilaç günde iki defa alınacaksa bu 12 saatte 1 demektir. Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim inşaAllahh geçer :]

Back