Şu sıralar kendimi pek beğenmiyorum...!!!

Çookk teşekkür ederim canım ilgine..Valla bende ince ince aralıklarla ton attırmayı düşünüyordum ama haşat oldu saçlarım 5 aydır düzenli kestiriyorum yanii..
Benim bahsettğim saçında birazdan resmini ekleyeceğim
Tek düşüncem uzatmak ve bu kızaa bayılıyorumm opuyorumnanaktan

4775.jpg

Aynen böyle birşey istiyordum o zamanlar tabi saçımda boya falanda vardı..Şimdi kendi rengime çevirdim ve inzibaya çekildim..

Son düzenleme:
ne demek zemuszemus bak hani dedin ya kendimden sıkıldım sanırım diye sana bi öneri benden :) selin şekercinin tarzını şahsen çok beğeniyorum çok cesurca ve alternatif.. saçlarını bu şekilde kestirip jöle ve köpükle böyle yapabilirsin.. renk dahil yerimseniben şöyle bi gözünde canlandır derim :) çünkü yüz hatların çok uygun ve gözlerin böyle saç ve rengi tamamlayabilir sende o hava var canım sengözlerimebaksanab ilk defa sitede birisiyle özel ilgileniyorum ama gerçekten hani samimiyim böyle yaparsan falan süper olabilir :)

ahanda resim sana

ne demek zemuszemus bak hani dedin ya kendimden sıkıldım sanırım diye sana bi öneri benden :) selin şekercinin tarzını şahsen çok beğeniyorum çok cesurca ve alternatif.. saçlarını bu şekilde kestirip jöle ve köpükle böyle yapabilirsin.. renk dahil yerimseniben şöyle bi gözünde canlandır derim :) çünkü yüz hatların çok uygun ve gözlerin böyle saç ve rengi tamamlayabilir sende o hava var canım sengözlerimebaksanab ilk defa sitede birisiyle özel ilgileniyorum ama gerçekten hani samimiyim böyle yaparsan falan süper olabilir :)

ahanda resim sana

Bende kırklareliliyimm :kedi:
Canım bu kızanı gerçekten çok beğeniyorum (saçınıda) ama ben artık uzasınlar istiyorum.Kendimden çok çabuk sıkılan biriym ayrıca mesela bakır karamel yapmıştım saçlarımı 1,5 ay sonra koyuya çevirdim..Uğraşmaya başlayınca gerisi geliyo..

Barii uzayınca kıyıpta öyle sık,sık boyayamam diye düşünüyorum...Sanırım kaynak yaptırıcamm:sinifsinif:

aaa :)) ben aslen istanbulluyum canım ama bu tarafta yaşıyorum L.burgazda yerimseniben

çok hoş hatunsun kızz
banada gelir arada oramı buramı beğenmem
genel olarak fizik yüz süper tatlımm :lepi: postişle saçlarını uzat farklılık olur boyatma derim çok pişman oluyon :sinifsinif:
ben şahsen bizzat yaşadım pişmanlığımıda sen bilirsin yine
sonram saçlarını elma sirkesiyle yıka son durulama suyuna dök acıcık
kokmuyor bişi olmuyor hem parlatır hemde hızlı uzar
bir zaman sonra postişe gerek kalmaz

bence de hoş kızsın
bir süre sonra insan biraz değişiklik istiyor en kolay değişim de saçlarda yapılabiliyor bence saçlarını değiştirirsen ki bu hali güzel aslında ama sıkılmışsın belli kendini daha iyi hissedebilirsin

ben de şu aralar kendimi pek beğenmiyorum biraz kilo aldım,göbeklendim,selülitler oluşmaya başladı:KK43:(
kesinlikle az yemeli ve spor yapmalıyım

bence de hoş kızsın
bir süre sonra insan biraz değişiklik istiyor en kolay değişim de saçlarda yapılabiliyor bence saçlarını değiştirirsen ki bu hali güzel aslında ama sıkılmışsın belli kendini daha iyi hissedebilirsin

Sınavlar bitsin bi sömestr olsunda kuaförün yolunu tutucam zaten.:lepi:.

Kaynak vs.. yaptırmayı düşünüyorum..Kendimi en son 6 yaşında belimde saçla gördüm okullar başlayınca kütt ee sonrada en fazla omuzlarımı 5 cm geçti 3 senedir oraya kadar da gelmiyor ya neyse..

İnşallah bir problem olmaz da yaptırırm:sinifsinif:

ben de şu aralar kendimi pek beğenmiyorum biraz kilo aldım,göbeklendim,selülitler oluşmaya başladı:KK43:(
kesinlikle az yemeli ve spor yapmalıyım

Ben daha 2 gün önce tartıldım 48.7 çıktım dijital tartıda ama minyonum o yüzden zayıf durmuyorum..Özellikle göbek kısmı çok var bende de :bbo:

Mesela evimde kahvaltı yapmam öğlen ya yerim yada yemem ama nedense kilo alıyorumCADIARZU.

Ama okuduğum memlekette her öğün yiyorum ama zayıflıyorum nedense,Bir arkadaşımdan öğrendim mutlaka her öğün yenmeliymiş sadece akşam yemekleri az yenmeli ve ekmek yenmemeliymiş..

eee harekette gerekli tabiki valla ben yapıyorumm sağlık açısından da gerekli..:1closedeyes:

Canım bence gayet hoşsun tek ihtiyacın olan şey biraz özgüven. O olmayınca kendinde istediğin değişikliği yap gene de tatmin olmazsın. Kendini her halinle sevmeye çalış.

cnm resimde hoş çıkmışsın bence senin kafan bozuk bazen bende aynaya bakınca allahım bnm neremi beğeniyorlar ben çok çirkinim diyorum bazende hakkımı yemişler bnm bi film yıldızı olmam gerekiyordu diyorum kendini iyi hissetmiyorsun bence ondnadr yoksa çok tatlı ve güzelsin

X