Şu seviyesizden yazmağa kelimeler yetmiyor

e nerede yapacaklar, evde uc oda var birinde kayinbaba kaynana, birinde elti iki cocuk, birinde nilu iki cocuk. adam gece isten gelip (rusyada barmen) kerkiniyor, odada cocuklar varken. nilu da diyor ki "uyuyorlar"
şu konu yengesiyle ilgili olanlardan biri

rusyada sosyal haklar yok mu
ailedenden hayır yok devletten de mi yok
tamam bir avrupa değildir ama yine bi çözümleri vardır

Yatağın altından çıkacam diye odum kopuyor

Bu yazidan anladığım kadarıyla adam senle cinsellik yaşamak istiyor ama sen hep çocugu yaninda uyutuyorsun oda buna sinirlenmiş zaten piskopatın teki iyice delirmiş.Boşan diyoruz boşanamıyorsun çalış diyoruz onuda yapamıyorsun bari bu adamla yaşamağı öğren iplerini eline almayı becer suyuna git bir bakmışsın senin istedigin adama dönüştū belki?
Ikinizde deli gibisiniz az sakin ya çocuklarin piskolojisi mahv oldu sizin yüzünüzden.

Tam da budur olayın özü

Yok ne alakası var bende Azerbaycanliyim herşey normal karşılanıyor boşanan çalışan kadinlarimiz yeterince var biz öyle geri kafali millet değiliz.Nilu böyle diye bizdemi öyleyiz yani?Genelleme yapmayın lütfen.Sorun bunlarin kendiside Her ülkede bu piskopatlardan yeterince var hergun böyle konular okuyoruz zaten site de.

İnan ki senden de bıktım zaman zaman iyi yazıların da oluyor ama bazen damarıma basıyorsun mesajıma cevap yazmazsan sevinirim

Sen bana mı piskopat diyorsun?Nilu böyle Nilu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…