Şu seviyesizden yazmağa kelimeler yetmiyor

Evet bunları biliyorum da abisinin evleneceği kadına yapmak istedikleri, başka bir üyenin bahsettiği çocukların yanında seks olayını falan kaçırmışım.
Çocuklara çok yazık oluyor insan ailesini seçemiyor işte
e nerede yapacaklar, evde uc oda var birinde kayinbaba kaynana, birinde elti iki cocuk, birinde nilu iki cocuk. adam gece isten gelip (rusyada barmen) kerkiniyor, odada cocuklar varken. nilu da diyor ki "uyuyorlar" 😡😡😡
şu konu yengesiyle ilgili olanlardan biri

rusyada sosyal haklar yok mu
ailedenden hayır yok devletten de mi yok
tamam bir avrupa değildir ama yine bi çözümleri vardır

Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor. Eşiniz sabunu şampuanı kaba koyunca eltinize niye yazıyorsunuz? Beraber mi oturuyorsunuz? Bir de sizin odada kaç kişi yatıyor? Oğlan yatakta yatıyor, kız başka yerde yatıyor, müzik çalıyor, eş tahta söküyor.. Kervansaray gibi mübarek.
Yatağın altından çıkacam diye odum kopuyor

Selam!bir derdim yok bin derdim var.öyle bir çıkmazdayım ki kurtulamıyorum .madem elimden bir şey gelmiyor o zaman ben de beddua edeyim:Allah benşm eşim olacak o herifi şu yer yüzünden silsin temizlesin.öyle bir gebersin ki benim içim soğusun🤲🏻Dün gece herif geldi eve ,ben de her gece oğlumu yanımda uyutuyorum ki onu kendi yatağına koymak bahanesiyle kalkayım ve namaz kılayım.bu da her gün işten gelir görür oğlan yanımda uyuyor hoşuna gitmiyor.dün gece geldi yine aynı.gitti duş almağa.ben de uyudum.bir de baktım girdi odaya sinirli sinirli,telefonu attı ayağımın üstüne.bilmedim bilerekten mi yaptı yoksa mahsustan mı?!oğlanı yattığı yerden kaldırdı git yerinde uyu diye,5 yaşında çocuğu.neyse ben kaldırdım koydum çocuğu yatağına ,çıktım banyoya gittim ne görsem iyi,bu götürmüş benim,annesinin banyodakı dolaptaki tüm şampuanları,sabunları,diş macunlarını ve diğerlerinin hepsini dökmüş bir kaba,koymuş banyonun kapısında,eltiye yazdım ne olmuş burda?o da dedi kocan bağırıyordu banyoda.deme bu diş macununu aramış bulamamış ve böyle hareket yapmış.geldim odama yatağımı saldım aşağı yerde uyuyacaktım.bu bana dedi ki aşağıda mı uyuyacaksın?tamam o zaman şu yatağı şimdi ben kıracağım,tahtaları çıkardı yerinden.kızım da uyandı yattığı yerden.müzik dinliyordu yüksek seste .ben de bu uyuyor sandım küfür falan ettim,müziği kapattım ,kalktı sen kim oluyorsun müziği kapatıyorsun falan filan.seni yarın b..ka salacağım,dedim ben zaten b..ktayım da hangi b..a girecem.kızım gördü o bana sinirli konuşuyor başladı ağlamağa .ammemi aradım olanları söyledim bana diyor sen kötüsün falan.sabret o senin çocuklarının babası.kapattım telefonu.ben nasıl sabredeyim bu ne biçim kader oldu hangi günahımın cezası bu?kızım Eylül 2’de okula gidecek evimizin yanındakı,biz hala buradayız,arabayla kızı ora götürmek gerek.bu çocuğu nasıl götürür ora hep kavga gürültü mu yaşamalıyım sabahları?!çocuk için henüz hiç bir şey almamış okul için
Bu yazidan anladığım kadarıyla adam senle cinsellik yaşamak istiyor ama sen hep çocugu yaninda uyutuyorsun oda buna sinirlenmiş zaten piskopatın teki iyice delirmiş.Boşan diyoruz boşanamıyorsun çalış diyoruz onuda yapamıyorsun bari bu adamla yaşamağı öğren iplerini eline almayı becer suyuna git bir bakmışsın senin istedigin adama dönüştū belki?
Ikinizde deli gibisiniz az sakin ya çocuklarin piskolojisi mahv oldu sizin yüzünüzden.🙄

Bu yazidan anladığım kadarıyla adam senle cinsellik yaşamak istiyor ama sen hep çocugu yaninda uyutuyorsun oda buna sinirlenmiş zaten piskopatın teki iyice delirmiş.Boşan diyoruz boşanamıyorsun çalış diyoruz onuda yapamıyorsun bari bu adamla yaşamağı öğren iplerini eline almayı becer suyuna git bir bakmışsın senin istedigin adama dönüştū belki?
Ikinizde deli gibisiniz az sakin ya çocuklarin piskolojisi mahv oldu sizin yüzünüzden.🙄
Tam da budur olayın özü

Konu sahibi Azeri asıllı Rusya’da yaşıyor. Kocası ve iki çocuğu, kv ve kayınpederi, kayınbirader elti ve onların da iki çocuğu 10 kişi bir apartman dairesindeler. Kendi evlerine taşınacaklardı ama son durum ne bilmiyorum. Boşanmasını ailesi asla istemiyor, anladığım kadarıyla Azerbaycan’da kadınların boşanması hiç hoş karşılanmıyor. Şampuan vs kısmını ben de anlamadım ama maalesef çevresindeki hiç kimseden konu sahibine hayır yok.
Yok ne alakası var bende Azerbaycanliyim herşey normal karşılanıyor boşanan çalışan kadinlarimiz yeterince var biz öyle geri kafali millet değiliz.Nilu böyle diye bizdemi öyleyiz yani?Genelleme yapmayın lütfen.Sorun bunlarin kendiside Her ülkede bu piskopatlardan yeterince var hergun böyle konular okuyoruz zaten site de.

ya onlarin hayati öyle bir hayat ki gucu yeten gücü yetene. kayinbaba ogullarinin ağzına ediyor cocuk gibi azarlıyor. gelinlerin telefonunu klozete atip cezalandiriyor, oğullar eslerini dövüyor. esler (nilu ve elti) dayagi yiyip o hirsla kucuk çocuklarını dovuyorlar, arasira birbirlerine giriyorlar eltiler birbirini dövüyor. 3 odali evde 3 kari koca 4 de cocuklar, çocukların gözü önünde seks yapıyorlar (sevismek demeye elim varmadi) hatta elti daha yeni hamile kaldi da bebek dogurdu odada ilk çocuğuyla yasarken. nilu "kaynanam igrenc ailem harika, iki diplomam var ogretmenim" der, "babam istesem hemen biletimi alir ama hasta kıyamam" der ama ailesi asla arkasinda degildir. "cek kizim" derler. kendisi de bir erkek tarafi ayni zamanda. ama gelinine eziyet edilmesinden zevk aliyor. daha gitmeden kendine hizmet ettirme planlari yapıyor, yeni dogum yapacak olan gelinin ona ya da annesjne en ufak bir terbiyesizligi olursa abisine fitleyip onu dovdurecegini soylemis birisi.
aslinda su an mutsuz gibi ama sadece piramidin en dibinde oldugu icin. kendi kaynana olunca farksiz olacagina eminim
İnan ki senden de bıktım zaman zaman iyi yazıların da oluyor ama bazen damarıma basıyorsun mesajıma cevap yazmazsan sevinirim

Yok ne alakası var bende Azerbaycanliyim herşey normal karşılanıyor boşanan çalışan kadinlarimiz yeterince var biz öyle geri kafali millet değiliz.Nilu böyle diye bizdemi öyleyiz yani?Genelleme yapmayın lütfen.Sorun bunlarin kendiside Her ülkede bu piskopatlardan yeterince var hergun böyle konular okuyoruz zaten site de.
Sen bana mı piskopat diyorsun?Nilu böyle Nilu nasıl?

X