Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su orucu
- Konu Sahibi ayla999
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2020
- 95
- 128
- 43
- 34
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Evet canım biraz araştırabilirsin vücudun kendini yenilemesini falan sağlıyor bi on gün yapılıyor sonra ara veriyorsun ve oruç bittiğinde ilk üç gün sadece sıvı besleniyorsun yavaş yavaş katı beslenmeye geçiyorsun üçüncü gün İngiliz tuzu içiyorsun bagırsak temizliği için Abidin Salih anlatıyor bir nevi şifa orucu gibi
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Ayy bende istiyorum valla 18 kilo fazlam var nasıl vercem diye düşünüyorumKızlar ben su orucu yapmak istiyorum biraz araştırdım benimle başlamak isteyen var mı birlikten güç doğar
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Birlikte başlayalım hergün güncel kilo bildirimi yapalım onuncu gün sonunda kaç verdiğimizi görürüzAyy bende istiyorum valla 18 kilo fazlam var nasıl vercem diye düşünüyorum
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Tamam ama varmı elinizde bi liste falan nasıl yapılcak benim bi bilgim yok ilk defa uygulayacam yaniBirlikte başlayalım hergün güncel kilo bildirimi yapalım onuncu gün sonunda kaç verdiğimizi görürüz
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Şöyle bu su orucu olarak geçiyor on gün boyunca sadece su içiyorsun ve üçüncü gün İngiliz tuzu uyguluyorsun (İngiliz tuzunu bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorsun)bagırsak boşaltımı için ( bagırsakları temizliyormuş bu şekilde)liste yok yani tek yapacağımız bol bol su içmekTamam ama varmı elinizde bi liste falan nasıl yapılcak benim bi bilgim yok ilk defa uygulayacam yani
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Ben iki gün zor dayanırımŞöyle bu su orucu olarak geçiyor on gün boyunca sadece su içiyorsun ve üçüncü gün İngiliz tuzu uyguluyorsun (İngiliz tuzunu bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorsun)bagırsak boşaltımı için ( bagırsakları temizliyormuş bu şekilde)liste yok yani tek yapacağımız bol bol su içmek
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
evet zor bende ilk kez yapıcagım araştırdım ilk üç gün zorluyormuş bi üç gün sabredersek gerisi Allah KerimBen iki gün zor dayanırım
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Bende bundan korktugum için yanıma arkadaş istiyorum yoksa dayanamamBen iki gün zor dayanırım
- 12 Ekim 2008
- 6.651
- 2
- 15.045
- 773
Ben uzun sure acligin cok faydali olduguna inaniyorum. Ancak kadin vucudunun ilk feda ettigi seylerden biri ostrojen. Daha kendimi besleyemiyirum bebegi ne yaparim diyor ve dogurganligi baskiliyor. Kendim uzun sure ac kalabiliyor olsam da bu korkudan hic bir zaman 3 gunden fazla aralikli oruc yapmadim.
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Ben dayanamadım olmuyo böyle çok sağlıksız geldi banaBende bundan korktugum için yanıma arkadaş istiyorum yoksa dayanamam
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Bende dayanamadım desemmmBen dayanamadım olmuyo böyle çok sağlıksız geldi bana
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Valla canım ben biberiye çayı içiyom baya işe yaradı ama aç kalmak bende halsizlik yaptıHahahsggfvv. Beraberde olmuyormuş ya bu çok zor
- 12 Ekim 2008
- 6.651
- 2
- 15.045
- 773
Kac saat oldu baslayali?Hahahsggfvv. Beraberde olmuyormuş ya bu çok zor
- 30 Temmuz 2019
- 884
- 1.193
- 113
Merhaba, 10 günlük tutmasamda bende 2 kez 36 saatlik ve 3 kez 3 günlük su orucu tuttum. Çalıştığım için 10 günlük olana cesaret edemedim. Su orucunda en önemli şey niyet etmeniz der Aidin Salih. Eğer zor geliyorsa cesaret edemiyorsanız 36 saatlik ile başlayın ve aynı günlere denk gelecek şekilde yapın. çünkü o günlerde vücut açlığı istiyor, iştah kapanıyor, o açlığa alışıyorsunuz.
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Bak bu daha mantıklı canım 36 saatlik olanı yoksa zor yani ilk 36 saat ile başlayalım bakalımMerhaba, 10 günlük tutmasamda bende 2 kez 36 saatlik ve 3 kez 3 günlük su orucu tuttum. Çalıştığım için 10 günlük olana cesaret edemedim. Su orucunda en önemli şey niyet etmeniz der Aidin Salih. Eğer zor geliyorsa cesaret edemiyorsanız 36 saatlik ile başlayın ve aynı günlere denk gelecek şekilde yapın. çünkü o günlerde vücut açlığı istiyor, iştah kapanıyor, o açlığa alışıyorsunuz.
- 5 Aralık 2021
- 27
- 29
- 18
- 31
Bende fantastik dörtlü çayını kullanıyorum bu çayda güzel ama biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum ondan su orucu mu acaba dedimValla canım ben biberiye çayı içiyom baya işe yaradı ama aç kalmak bende halsizlik yaptı