şu mübarek aylarda dualarımız kabul olur inş.

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
Herkese selamlar ..
Dün yengemin hamile olduğunu öğrendik 4 senelik evliler korunuyodu korunmayı bırakı bırakmaz hemen hamile kalmış çok sevndim ama hüzün sardı içimi bana yaşat rabbim dedim ...çok ağladım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

amin canım rabbim kabul eder inşallah
ya senin hamileyim haberini o kadar bekledm ki anlatamam ama sen girmedn haberde vermedin
üzme kendni allaha sığın v akti gelince kucağını dolduracak yavrunla

çok teşk.saolasın evet kaç gündür girmedim moralim çok bozuktu tam umutlandım testler yaptım ama hastalandım o yüzdende girmedim hiç ...tekrar doktora gitcem artık napalım her seferinde gidiyorum hiçbişey yok bekle diyor..

amin rabbim sanada banada yaşatır inşallah
senin hamileyim diyecegn haberi okadaarekledim ki ama sen girmedn bişeyde yazmadn
üzme kendini rabbim hayırlı bi zamanda evladını verecktir sen ona sığın yeter

sen girmeyince tahmin ettim canım olumsuz birşey olduğunu
olsun daha 1 yılın doldu rabbim yakın zamanda yüzünü güldürsün insallah..hiçbirşey yoksa boşuna ilaçlar kullanma derim

Evet doktor öyle dedi hiç bi sorunun yok dedi ilaç flanda vermedi 1 seneye kadar normal dedi bir seneden fazla olmuyorsa o zaman bakarız acele etme dedi (

Yok görünmedi ben akıntı ve adet düzensizliği için gittim korunuyormusun dedi hayır dedim çocukta yok dedim o yüzden muayene etti..o zaman söylemişti.

Evet vermişti ilaç düzene girdi adetim akıntı içinde fitil kullandım o da halledilmişti.yk okumadım daha bi sn.açıyım

Yok görünmedi ben akıntı ve adet düzensizliği için gittim korunuyormusun dedi hayır dedim çocukta yok dedim o yüzden muayene etti..o zaman söylemişti.

canım bence adet düzensizliği için ilaç vermeliydi.. akıntı da bildiğim kadrıyla önlemi alınmadıkça rahim yaralarına sebep oluyor.çünkü kendimde yaşadm
bi de sana özelden mesaj attım okudunmu

herşey allahın elinde ama inan çevremde bu şekilde hamile kalan insanların sayısı çok şifa olur inşallah ben adetliym şimdi.bitince yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…