Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dekoratif anlamda güzel,lakin küçük çocuklar için ciddi bir tehlike oluşturur...aman dikkat diyelim,canlarımızı koruyalım... bilgi için teşekkürler,ben de bir bakayım,eve süs diye alırım belki... not.küçük çocuğum yok :)
bende ilk defa duyuyorum.. hiç te çevremde görmedim.. ama çocuklar için büyük teklike burda okuduklarıma göre asla evime almam. benimde küçük çocuğum var üstelik meraklı...
bunlar yasaklandi diye duymuştum yeniden mi çıkmış? Çocuklar yutuyormuş bunları... ameliyat olmak zorunda kalıyorlarmış.
Çünkü bunlar vücutta da büyümeye devam edip bağırsaklarda tıkanma gibi problemlere yol açıyormuş. Moda falan olabilir ama alacaksaniz da dikkat edin bence çocuğunuz, evcil hayvanınız varsa.
Çoğalma diye bişey duymadım ama benim evimde de var bambum var onun vazosuna koydum bambumu nemli tutuyor Minicikdi kocaman oldular ço tatlı duruyorlar ama
aman kilo vermek isteyenler mideyi küçültmek içim minnacıkta olsa yutmaya kalka bunları ayyy yazarken bile korktum bağırsaklarda falan ne olur bunlar ayyy.
bende de vardı onda 1tl'ye almıştım samsun'da Şımarık'tan çok güzel oluyo ama biraz ılık su koyarsanız daha fazla büyüyo bi şey daha renkleri çok çabuk soluyo.ben onları balık fonusuna koymuştum oynaması çok zevkliydi oynuyodum alerjik rahatsızlığım olduğu için ellerimi yara yaptı çoçukları pek yaklaştırmayın bence...