haha senmiydin onu söyleyenkaydirigubbakcemile3
peki cnm bi sorum daha olucak son:)benim saçlarım dalgalı ama sevmiyorum tuhaf bi dalga.. böyle ne düz ne dalgalı gibi bi anlam veremiyorum kendi saçımafisfisfis
şimdi ben kalın dalga yapabilmek için saçları bol olarak alıcam ama o kıvırcıkların aralarından benim dalgalar da varlığını sürdürüp tuhaf durmasın:bbo:
öyle tuhaf durmaması için önce saçımı düzleştirip sonra maşayla yapsam nasıl olur peki hem uçlarıda daha hoş olmazmı:)öylemi yapıyım sence?
Resmini koysana canım yüzünü kapatarak nasıl oluyo seninki merak ettim.Bende şimdi koyucam resmimi ...
canım ben mi koyayım resmi mi?
Evt canım sen koy nasıl oluyor merak ettim...
canım saçımda turplu su maskesi var onu yıkayınca bide kurutunca koyucam turplu su bölümüne ama eger baska türlü su sekli veripte koymanı istiyorum dersen ben denerim tamam mı tatlım..yerimsenibenŞeniz
Maşayla yaptığını merak ettim çok bahsedince ...Bi ara koyarsın...:1rolleyes:
Hahh beni anlayan biri çıktı:lepi:
Canım ben de ilk maşa aldığımda uçtan başlıyordum sarmaya satan kız öyle demişti ama hiç güzel olmuyordu dalgaları buruşuk bişi oluyordu.
Daha sonra dipten denedim ve çok tatlı ve doğal durdu dalgalarım...a.s
ya ben de aldım maşa remingtonmudur nedir teknosadan:)ama yapamadım ya kaç kere denedim arkadaşımın saçında bile denedim yok olmuo çok kabarı ve doğal durmuo bende kalın dalgalar yapmak istiom ama sanırım benim maşa ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?