Saç Şekillendiriciler Şu maşayı bi beceremedim gitti

haha senmiydin onu söyleyenkaydirigubbakcemile3
peki cnm bi sorum daha olucak son:)benim saçlarım dalgalı ama sevmiyorum tuhaf bi dalga.. böyle ne düz ne dalgalı gibi bi anlam veremiyorum kendi saçımafisfisfis
şimdi ben kalın dalga yapabilmek için saçları bol olarak alıcam ama o kıvırcıkların aralarından benim dalgalar da varlığını sürdürüp tuhaf durmasın:bbo:
öyle tuhaf durmaması için önce saçımı düzleştirip sonra maşayla yapsam nasıl olur peki hem uçlarıda daha hoş olmazmı:)öylemi yapıyım sence?

hayır hayır sakın düzleştirip dalga yapma saçın şekil tutan bi saçsa bile asl tutmaz basta durur sonra ne kadar sprey boca etsen bile nafile bozulur akar sacından oyüzden öyle yapma sakın sen dediklerimi bi dene problem olursa herhangi birşey ozaman konuşuruz ama aradan dalgaların cıkmaz ondan endişe etme..yerimseniben

Resmini koysana canım yüzünü kapatarak nasıl oluyo seninki merak ettim.Bende şimdi koyucam resmimi ...

Evt canım sen koy nasıl oluyor merak ettim...

canım saçımda turplu su maskesi var onu yıkayınca bide kurutunca koyucam turplu su bölümüne ama eger baska türlü su sekli veripte koymanı istiyorum dersen ben denerim tamam mı tatlım..yerimsenibenŞeniz

canım saçımda turplu su maskesi var onu yıkayınca bide kurutunca koyucam turplu su bölümüne ama eger baska türlü su sekli veripte koymanı istiyorum dersen ben denerim tamam mı tatlım..yerimsenibenŞeniz

Maşayla yaptığını merak ettim çok bahsedince ...Bi ara koyarsın...:1rolleyes:

Maşayla yaptığını merak ettim çok bahsedince ...Bi ara koyarsın...:1rolleyes:

anladım canım suanda saçlarım ıslak kurumasını bekliyorum ..ve benim maşam bahsettigim gibi eskilerden demirlerden düzleştiriciyle yapıyorum artık maşa cok ama cok fazla yıpratıyor ütünün kıvıranı yanikaydirigubbakcemile3 ama yaparsam koyarım canım..yerimseniben

kızlar merhaba ya ben maaşa almak istiyorum neyi önerirsiniz sacım ince ve orta boy da doğal bi şekilde durmasını istiyorum yardım edin lütfeeeennnn....fisfisfis

ben babyliss in seramık sac masasını aldım cok memnunum.. 3farklı boyda cesıtlerı var. ben 29cm'lık olanını aldım (yanı en ıncesını) ama onunla da sacını bol alırsan ırı dalga yapman mumkun =)
fıyatı da 80ytl gıbı bıseydı

kızlar bende bişey soracağım philips in bi düzleştırıcısını aldım ama aynı zamanda dalgada yapabiliyomuşsun ama bende hala çözemedım.kıyıları yuvarlakımsı tarak gibi nasıl yapcam yaa biri bana akıl versinnn ne olurrr :teselli:

70 ytl'ye babylissin saç maşasını aldım yeni, seramik, hiç uğraşmayın arkadaşlar ben düzleştiriciyle beceremiyordum, maşa çok daha rahat ve çok güzel oluyor.

merhaba arkadaşlar.baybliss maşa aynı zamanda saçı da düzleştiriyormu.ben seda sayanın proğramında izledim.baybliss bordo renkli.çok güzel bukleler yapıyo.acaba düzleştirme özelliğide varmı?bir de bazılarınınki 25 mm,bazılarınızınki daha farklı hangisi daha iyi acaba?bilgi verirseniz sevinirim

Hahh beni anlayan biri çıktı:lepi:
Canım ben de ilk maşa aldığımda uçtan başlıyordum sarmaya satan kız öyle demişti ama hiç güzel olmuyordu dalgaları buruşuk bişi oluyordu.
Daha sonra dipten denedim ve çok tatlı ve doğal durdu dalgalarım...a.s

kuaförler de dipten başlıyo zaten a.s

ben maşa yapmadan önce 7/24 kullanıyorum elektriklenmeyi önlüyo ve bukleler daha kalıcı oluyo şakkıdı

ya ben de aldım maşa remingtonmudur nedir teknosadan:)ama yapamadım ya kaç kere denedim arkadaşımın saçında bile denedim yok olmuo çok kabarı ve doğal durmuo bende kalın dalgalar yapmak istiom ama sanırım benim maşa ince:(

ya ben de aldım maşa remingtonmudur nedir teknosadan:)ama yapamadım ya kaç kere denedim arkadaşımın saçında bile denedim yok olmuo çok kabarı ve doğal durmuo bende kalın dalgalar yapmak istiom ama sanırım benim maşa ince:(

bende aldım aynen 19 mm lik yapamadım bi türlü acayip şekiller yaptım ama :d

böyle uçları bukle oluyo sadece ben dipten uca istiyorum :((
düzleştiriciyle de bukle yaptığımda böyle oluyodu ya sade uçları kıvrılıyo

bende aldım ama yapamıyorum banada öğretin şunu off.saçlarım ince telli ve düz.tutmuyor hemen düşüyor.sprey jöle hak getire kullanamıyacağım heralde

merhaba arkadaşlar ben de aylar önce maşa aldım ama yapamadığım için dolabın bir köşesinde duruyordu.internette araştırırken bir saç videosu izledim şu yabancı sitelerin.ordan fikir alıp öğrendim.çok güzel oluyor kuaförden çıkmış gibi hemde.bakın anlatayım:önce saçlarınız mutlaka kuru ve temiz olmalı.önce saçınızı güzelce tarayın sonra hangi tarafa ayırcaksanız o tarafa doğru tarayın,ben önlerden başladım.tutamlar alın iki parmak kalınlığında falan çok az jöleye değdirin elinizi o tutama yedirin.ardından ben maşayı dipten başladım ama dik tutun.sıkıca sarın biraz bekleyin açılınca çok güzel bukle oluyor ama onu bırakmayın öyle.maşayla sardığınız her tutamı bigudilere sarın tek tek .hepsini öyle bitirin.bir on beş dakika kafanız bigudilerle sarılı kalsın açmaya başlarken aşayıya doğru çekin bigudileri.sonra süper bir görüntü.inanın ben hiç beceremiyordum bu çok iyi yardım etti...:)

Back