Cilt Bakımı Ürünleri şu küçük paketlerde alınan yüz maskeleri işe yarıyor mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
acaba yüz maskesi alıp yapan var mı ? bir degişiklik oluyor mu? yapmak istiyorum marka ve hangisini yaptınıız nasıl geldi yüzünüze bırde fiyatını nerden aldıgınızı yazarsanız sevınırım...

ya bir kullanımda mucize beklememek lazım tabii küçük pakette de olsa haftada bir alıp uygulamak lazım zaten çoğunun büyük boyu mevcut. ben niveanınkileri kullanıyordum bir ara işe yarıyorlar. Birde markasız olanlar var 1-2 tl'ye satılan onlardan da bir kez aldım markasını hatırlamıyorum cosmopol'den almıştım o da kildi zaten. içindekilere bakmıştım kayısı yağı, kil falan. Yine de bilinmedik olanları tavsiye etmem ama dermokilin ve niveanınkiler güzel. Alex avien de almıştım ama onu nivea kadar beğenmedim

ben aldım ama daha yapmadım yapınca fikrimi yazarım benimkinin resmi en son aldığınız makyaj malzemeleri topiğinde var canım istersen bakabilirsin

olumlu sonuc aldılarınızı yazarsanız ıyı olur bende alıcam hıc yapmadım ama belkı ıyı gelır dıyorum

benim dediğimde buydu işte satıcı bana defnelisini hediye etti daha kullanamadım ama

ben aldım ama daha yapmadım yapınca fikrimi yazarım benimkinin resmi en son aldığınız makyaj malzemeleri topiğinde var canım istersen bakabilirsin

bu mesajı yazmıştım canım sana yardımcı olmak için adını hatırlayamadım o anda april arkadaşımızın yönlendirdiği topikteki üründen benim maskemde bukadar övdüklerine göre vardır bi yararı

ben kullanıyorum,gratis magazalarından alıyorum küçük paketlerden sadece orada varmış o marka 2 li paketler çeşitleri çok 2.25 tl fiyatı.ben çok memnunum tavsiye ederim.almanyadan kendileri getirtiyolarmış.cilde sürdükten sonra soyularak çıkartılan maske de çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…