• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su konusunda yardımcı olurmusunuz böyle olan var mi

Sfye123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
140
41
18
27
Selam kizlar şuanda 11+5 hamileyim daha önde post açtım hiç belirtim yok diye.
Doktorum dün 3 litre su icmemi söyledi ama ben en fazla 1 litre icebiliyorum su içtiğim zaman midem çok bulanıyor aç yada tok farketmiyor neden böyle bilmiyorum suyun içine taze nane limon yada çubuk tarçın koysam bir sorun olur mu başına gelen yardımcı olursa çok sevinirim ♥️

Doktorum dün 3 litre su icmemi söyledi ama ben en fazla 1 litre icebiliyorum su içtiğim zaman midem çok bulanıyor aç yada tok farketmiyor neden böyle bilmiyorum suyun içine taze nane limon yada çubuk tarçın koysam bir sorun olur mu başına gelen yardımcı olursa çok sevinirim ♥️
Benimde canım bu konudan dolayı çok sıkkın 😔dediğiniz gibi sadece 1 litre içebiliyorum sonrada kendime kızıyorum ya bebiş zarar görürse diye
Suyun içine dediğiniz gibi nane limon tarçın atmak önerilen şeyler ayrıca buz atmakta iyi geliyormuş inşallah içtiğimiz su miktarıını artırırız

Mide bulantınız için suya ufak bi parça taze zencefil atabilirsiniz, bir parmak boğumu kadar taze zencefili soyup atın bir bardak suyunuza.

Benimde canım bu konudan dolayı çok sıkkın 😔dediğiniz gibi sadece 1 litre içebiliyorum sonrada kendime kızıyorum ya bebiş zarar görürse diye
Suyun içine dediğiniz gibi nane limon tarçın atmak önerilen şeyler ayrıca buz atmakta iyi geliyormuş inşallah içtiğimiz su miktarıını artırırız
İnşallah ya benim de 2 tane düşüğüm var korkuyorum bişey olur diye normalde çok su içen birisiyim ama şuanda zorla içiyorum midem hemen bulanıyor 🥺

Back