Su Kisti Hakkinda Yardim

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhabalar ablamda asırı ve sık ıltıhaplanmadan dolayı su kıstı oldugu tanısı konuldu. acaba bole bı hastalık hakkında bılgısı olan varmı. bu hastalıga neler etken olur nasıl tedavı edılır nelere dıkkat edılmesı gerekılır. paylasırsanız sevınırım tesekkurler.a.s.

bende de vardı 2 yıl önce fakat 1 taneydi üşütmekten kaynaklanıyormuş doktor söylemişti regl dönemlerinde patlarmış o su kisti. üşütmemesi gerektiğini biliyorum sadece

evet bendede vardi 2ayonce ameliyatla aldirdim etkileri kilo alma tuylenme ve sivilcilenme 4 saatlik birameliyatla aliyorlar yoksa cogaliyormus gecmis olsun

bende bi su kisti var ince bir septa ile ikiye bölünmüş bunu alabilecek bir doktor var mı bildiğiniz? ayrıca bu kist 10.5 cm büyüklüğünde yumurtalığımı içine almış...... ayrıca rahmim fetusta çift bu rahmimi de düzelttirmek istiyorum bu operasyonları yapabilecek kendine güzenen bir doktor var mı tanıdığınız acil ameliyat olmam lazım.....
çoğu doktor benim ameliyat olmamdan korkuyor ve yapmıyor bu kist 2 yıl daha içimde kalırsa kansere çevirecekkkkkkkkkkkkk lütfen yardım edinnnnnnnnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…