• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su kesesinin erken açılması

elifalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
3
0
1
45
merhaba arkadaşlar ben 34 yaşındayım , 2 defa düşük yaptım ama sorunum 2.düşügümdede 4,5 aydan sonra su kesesinin açılması nedeni ile oldu .. ama her ikisindede 4,5 aydan sonra aniden su kesi boşaldı ve en ufak bi agrı duymadan yaklaşık 24 saat sonra rahim bebegi attı. hiç bir agrı sızı olmadan. 2.hamileliğimde hastanede yattım 15 gün hiç kalkmadan ama birden su kesesi boşaldı . dr yapılacak bişey yok 24 saat sonra rahimimde bı şey hissettim (1.hamileleiğimdede aynısı olmuştu ) dr rahime düştü bebek dediğimde - dr olmaz öyle şey agrısız acısız olmaz sana öyle geliyordur dedi . ben ilk düşügümdede aynısı oldu dememe ragmen inanmadı bana , bende çok az ıkınınca bebek rahimden çıktı zaten .. benimle aynı acıyı yaşayan arkadaş varmıdır. şu an tüm tahlilleri yaptırdım.. (genetik tahlili, rahim filmi ,)bu arada serkulaj ameliyatıda olmuştum 2 hamileliğimde ama sonuç ne yazıkkı gene aynı oldu . tüm tahlillerde bişey çıkmıyor, h,ç cocogom yok ama tekrar denemeye çok korkuyorum . yardımcı olurmusunuz lütfen aynı şeyi yaşayan varmı neler yapmalıyım

Back