• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi su kaynatmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlr mrb bebegımıze suyu ne zamana kadar kaynatıp verecegız ben nerdeyse 9 ay olacak hep hazır sularıda kaynatıordum biri dediki artık kaynatma içindeki (ne oldugunu hatırlayamadı) ölüormuş sadece musluk suyunu kaynat dedi var mı bılgısı olan

yaz geldiği için mikrobik durumlar fazla oluyor sen biraz daha bekle kaynatıp ver bebişe yada hayat suyun bebişler için olanı var ondan kullan

8 aylık olana kadar hazır suyu kaynatıp verdim ama kaynatılmış su mineral açısından kötü oluyor ve tadı da garipleşiyor. 8 aydan sonra mama suyunu yine hazır sudan kaynattım ama içme suyunu kaynatmadan verdim.

6. aydan sonra su içmeye başladık. o zamandan beri hayatın bebek suyunu içiyoruz. bir iki defa da normal şişe suyu içtik. ben hiç kaynatmadım içme suyunu, arkadaşının dediği gibi mineralleri kayboluyor kaynatınca. ancak yiyecekleri için kullandığım suyu bizim içme suyumuzu kaynatıp kullanıyorum.

ben bebeğime normal içtiğimiz amacana sudan veriyorum ilk içmeye başladığı zamandan beri 5 aylıktan beri... hiç kaynatmadım minaralleri öldüğü için.

benim kızım henüz 2 buçuk aylık
şimdilik suyunu kaynatıyorum
çünkü suyu sadece içmiyor ,mama ile beslendiğinden ona da kullanıyorum
ama 6aylık olunca bırakıp normal içme suyu kullanırım

kızlr mrb bebegımıze suyu ne zamana kadar kaynatıp verecegız ben nerdeyse 9 ay olacak hep hazır sularıda kaynatıordum biri dediki artık kaynatma içindeki (ne oldugunu hatırlayamadı) ölüormuş sadece musluk suyunu kaynat dedi var mı bılgısı olan

1 yaşına kadar ama eğer iyi suysa bence öylede verebilirsin

ben hep hazır su kullanırım. ama kızıma hiç ama hiç kaynatmadım. kaynatmadan verdim hep. hazır suyu direk verdim.allah şükür hiç mikrobik bir durum olmadı.

Back