- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
-
30 hafta civari dediler bende sormustum:) beklemedeyim bende 25.haftadayimArkadaşlar 15 haftalik hamileyim.cok şükür şu an ben de çatlak yok.bu catlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor.?ben vazelin kullanıyorum.zeytin yağı da sürmeye baslayacam...onereceginiz etkili bir krem yağ falan var mı?
vazelini önermiyorlar hamilelikte petrol türevi bir krem oldugu için,doğal yada organik hindistan cevizi ve kakao yağı arada bir lr'in çatlak kremini kullanıyorum bir de bio oil aldım onuda kullanmaya başlayacağım.bio oilinde çok etkili olduguu söylüyorlar.Arkadaşlar 15 haftalik hamileyim.cok şükür şu an ben de çatlak yok.bu catlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor.?ben vazelin kullanıyorum.zeytin yağı da sürmeye baslayacam...onereceginiz etkili bir krem yağ falan var mı?
Mustela kullanıyorum ben canım hem kokusu güzel hemde henüz çatlağım oluşmadı.Arkadaşlar 15 haftalik hamileyim.cok şükür şu an ben de çatlak yok.bu catlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor.?ben vazelin kullanıyorum.zeytin yağı da sürmeye baslayacam...onereceginiz etkili bir krem yağ falan var mı?
Neden canım zeytinyağı zararlı mı???Benim henüz başlamadı bünyeden bünyeye değişir. Tavsiyem zeytinyağı sürme. Badem yağı al eczaneden. Bir de bol su iç
Teşekkür ederim canım...Mustela kullanıyorum ben canım hem kokusu güzel hemde henüz çatlağım oluşmadı.
Doğru söylüyorsun canımBu hafta göğüslerim çatlamaya başladı. Hiç beklemiyordum aslında.. ailede de yok. Cildim de kuru değil. Her gün de yaglaniyorum olacağı varmış demek ki
Daha da kurumasına neden oluyormuş. Badem yapı da kıllanma yapıyo ama çarlaktan iyidir :)Neden canım zeytinyağı zararlı mı???
Teşekkür ederim CANIM...Daha da kurumasına neden oluyormuş. Badem yapı da kıllanma yapıyo ama çarlaktan iyidir :)
Badem yağını denediniz mi? Bazı kişiler kıllanma yapabilir diyorBenim henüz başlamadı bünyeden bünyeye değişir. Tavsiyem zeytinyağı sürme. Badem yağı al eczaneden. Bir de bol su iç
Lr ın çatlak kreminden memnun musunuz bende almayı düşünüyorumvazelini önermiyorlar hamilelikte petrol türevi bir krem oldugu için,doğal yada organik hindistan cevizi ve kakao yağı arada bir lr'in çatlak kremini kullanıyorum bir de bio oil aldım onuda kullanmaya başlayacağım.bio oilinde çok etkili olduguu söylüyorlar.
Evet memnunum hoş bir kokusu var tavsiye ederimLr ın çatlak kreminden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?