• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu kahrolasıca çatlaklar ne zaman oluştu kızlar.?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
32
Arkadaşlar 15 haftalik hamileyim.cok şükür şu an ben de çatlak yok.bu catlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor.?ben vazelin kullanıyorum.zeytin yağı da sürmeye baslayacam...onereceginiz etkili bir krem yağ falan var mı?

Benim henüz başlamadı bünyeden bünyeye değişir. Tavsiyem zeytinyağı sürme. Badem yağı al eczaneden. Bir de bol su iç

Arkadaşlar 15 haftalik hamileyim.cok şükür şu an ben de çatlak yok.bu catlaklar ne zaman oluşmaya başlıyor.?ben vazelin kullanıyorum.zeytin yağı da sürmeye baslayacam...onereceginiz etkili bir krem yağ falan var mı?
30 hafta civari dediler bende sormustum:) beklemedeyim bende 25.haftadayim

vazelini önermiyorlar hamilelikte petrol türevi bir krem oldugu için,doğal yada organik hindistan cevizi ve kakao yağı arada bir lr'in çatlak kremini kullanıyorum bir de bio oil aldım onuda kullanmaya başlayacağım.bio oilinde çok etkili olduguu söylüyorlar.

Bu hafta göğüslerim çatlamaya başladı. Hiç beklemiyordum aslında.. ailede de yok. Cildim de kuru değil. Her gün de yaglaniyorum olacağı varmış demek ki

Mustela kullanıyorum ben canım hem kokusu güzel hemde henüz çatlağım oluşmadı.

Cildim kuru deyil. Ailedede yok. LRin kremini ve vazelin de kullaniyorum ama 28-29. Haftada sag tarafim catlamaya basladi. Bizim cadi hep sag tarafta masallah sola hic gecmiyo. Olacagi varmis demekki :) vazelin ve kremi kullanmasaydim belkide daha cok olurdu diye tatmin ediyorum kendimi

vazelini önermiyorlar hamilelikte petrol türevi bir krem oldugu için,doğal yada organik hindistan cevizi ve kakao yağı arada bir lr'in çatlak kremini kullanıyorum bir de bio oil aldım onuda kullanmaya başlayacağım.bio oilinde çok etkili olduguu söylüyorlar.
Lr ın çatlak kreminden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum

Ben 20.haftadayım biraz kilolu göbekli olduğum için hamile olduğum belli olmuyo öyle top gibi bi göbüşüm yok çatlamaz diye bişey sürmedim ama daha 19.haftada çatlak doldu ne mantıkla oldu hiç anlamadım demekki olcağı varmış

Ben acı badem sütü aldım gratisten,
Bebe yağı aldım,
Rosmanndan anne bakım losyonu aldım
Biraz abarttım ama benim göğüslerimde damarmı çatlakmı anlam veremediğim şeyler oluştu korkudan ne yapıcağımj şaşırdım
Daha 12 haftalık falanken oldular.inşallah damardır çatlak değil. :(:dua:

Sevgili göbüşler
Karında göğüste ve basenler oluşan çatlaklar kendini hemen belli etmez. Yani siz farkedene kadar zaten oluşur. Kilo almaya başlamadan akşamları krem kullanın bence. Kilolar başlayınca da sabah akşam kremlenin.
Krem türüne gelince; zaten genetiğinizde çatlak varsa en pahalı kremler bile işe yaramayacaktır. yine de tedbiri elden bırakmamak lazımmmm

Ben Mustela'nın yağını ve kremini kullanıyorum. Her banyodan sonrada tüm vücuduma bebe yağı ve kakao yağı da sürüyorum. Mustelayı gün içinde sabah veya akşam sürüyorum. Henüz çatlağım oluşmadı. Önceden olan bir kaç çatlağım vardı çok göze batmayan hamilelikten önce oluşan kilo alma vermeden ötürü. Henüz yenileri oluşmadı. En hafif şekilde atlatırız umarım :KK49:

Back