- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Merhaba sadiyem nasılsın kısçem. .
bebişi büyüttünmü?
canım tay tüyü tavsiye ederim. .
bebişi büyüttünmü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canım.Güle güle kullan:)))
İyiyim cnm sen nasilsin buyudu valla 6 aylik oldu zmn nasil geciyo anlamiyosunMerhaba sadiyem nasılsın kısçem. .
bebişi büyüttünmü?
Kiz bundan memnun degilim degistircem kose istiyorumHarika canım.Güle güle kullan:)))
Maşallah canım benim ♡♡♡İyiyim cnm sen nasilsin buyudu valla 6 aylik oldu zmn nasil geciyo anlamiyosun
Valla 1.5 yil oldu alali simdi netten baktim sitesinden ama benim kose takimini goremedim.seriden kalkmis.ama evimin fotolari var konumda bakarsin orda var.fiyatida 2.600 civariydi yanlis hatirlamiyosamNe kadara aldin cnm bide bi ismi varmi simdi serilere isim koyuyolar ya
Bnde lekelere tek cozum bulasik parlaticisi diyorum cnm koltuk hali dok sil mis gibi hic bisey birakmiyo :)
Ay maaşallah ne tatlı.Allah bağışlasınİyiyim cnm sen nasilsin buyudu valla 6 aylik oldu zmn nasil geciyo anlamiyosun
Aaaaaay ne bileyim anlamam dedim yaaaKiz bundan memnun degilim degistircem kose istiyorum
Bnmkiler iyi durumda koye kv gitcekler kumasi beni sinir etmese begeniyorum ama cocukla temizleyemiyorum bide esiminde basinin etini yiyince alalim bari dedi :)[/QUOTE]Aaa öyle mii
unutmayayım da zamanı gelince öyle alayım.benimkiler de eskidi maalesef. Halılarımın lekelerini de zor çıkarıyorum. Çıkaramadıklarım da oluyor
İyiyim cnm sen nasilsin buyudu valla 6 aylik oldu zmn nasil geciyo anlamiyosun
tepe home un, orjinal tay tüyü ve yapay güderi kumaşları kullanıyorum...Kizlar yardima ihtiyacim var 2,5 yillik evliyim oturma grubum bellona hic iyi cikmadi kumasa ne varsa yapisiyo supurmekten kafayi yiycm artik gorunce sinirlerim bozuluyo ekstra gacirdamalar da var tabi kose koltuk almak istiyorum kullandiginiz kumasindan memnun kaldiginiz silinebilir marka soylermisiniz tesekkurler
Bir de reklam yapmak gibi olmasın çok zor bir leke oldu mu A101 de Narspirin var. Aspirinin bir çeşidi. Onu sıkıp siliyorum tertemiz misss.
Amin cnm saol tesekkur ederm cvp icinde bakicm mutlakaBu arada bebeginiz cok tatli, masallah
Rabbim nazarlardan korusun