şu kadina da bi fikir verin lutfen...

Aaa öyle mii
unutmayayım da zamanı gelince öyle alayım.benimkiler de eskidi maalesef. Halılarımın lekelerini de zor çıkarıyorum. Çıkaramadıklarım da oluyor :KK43:[/QUOTE]
Bnmkiler iyi durumda koye kv gitcekler kumasi beni sinir etmese begeniyorum ama cocukla temizleyemiyorum bide esiminde basinin etini yiyince alalim bari dedi :)

Merhaba sadiyem nasılsın kısçem. .
bebişi büyüttünmü?
canım tay tüyü tavsiye ederim. .
İyiyim cnm sen nasilsin buyudu valla 6 aylik oldu zmn nasil geciyo anlamiyosun

Eklentiler

• IMG_20150414_140326.jpg
    IMG_20150414_140326.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 71
Aaa öyle mii
unutmayayım da zamanı gelince öyle alayım.benimkiler de eskidi maalesef. Halılarımın lekelerini de zor çıkarıyorum. Çıkaramadıklarım da oluyor :KK43:
Bnmkiler iyi durumda koye kv gitcekler kumasi beni sinir etmese begeniyorum ama cocukla temizleyemiyorum bide esiminde basinin etini yiyince alalim bari dedi :)[/QUOTE]
Ooohhh iyiymiş valla:))))

Kizlar yardima ihtiyacim var 2,5 yillik evliyim oturma grubum bellona hic iyi cikmadi kumasa ne varsa yapisiyo supurmekten kafayi yiycm artik gorunce sinirlerim bozuluyo ekstra gacirdamalar da var tabi kose koltuk almak istiyorum kullandiginiz kumasindan memnun kaldiginiz silinebilir marka soylermisiniz tesekkurler
tepe home un, orjinal tay tüyü ve yapay güderi kumaşları kullanıyorum...
ikisi de leke tutmaz, üstüne kıl tüy yapışmaz, özellikle tay tüyü olana sıcak türk kahvesi döküldü, üstten alıp telveleri toplayıp sabunlu bezle sildim, sıfır leke, memnunum...

X