Su içme ve tuvalet sorunu

ebrutprk09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
33
11
3
24
Ben çok su içen biri değilim su içmeyi de genelde unutuyorum ama su içtiğimde yarım saat bile gecmeden tuvalete gidiyorum vüducumda su kalmıyor sanki neden acaba çok sık tuvalete cıkıyorum

Ben çok su içen biri değilim su içmeyi de genelde unutuyorum ama su içtiğimde yarım saat bile gecmeden tuvalete gidiyorum vüducumda su kalmıyor sanki neden acaba çok sık tuvalete cıkıyorum
Su içince çiş yapılır zaten normal olan bu.

Aynı ben, bende pek su içmem az içerim, içtiğim zamanda zırt bırt wc ye giderim, dışarıya veya yola gideceksem, dikkat ederim o gün mümkün mertebe bişey içmemeye çalışırım.

Ben de boyleyim.
Cok su icince de bas agrisi yapiyor bende.
Gunde 1.5 lt su icsem yetiyor.
Oyle kendinizi 2 lt su icmeye falan zorluyorsaniz belki o yüzden rahatsiz oluyorsunuzdur.
Ben siz gibi çokta su içmiyorum aklıma geldikce içiyorum o da vucudumda kalmıyor sanki ben çok fazla içince mide bulantısı yapıyor

Belki de vücudunuz alışık değildir. Ben de kendimi su içmeye alıştırdığım ilk zamanlar öyleydim. Şimdi çok su tüketiyorum ve de rahatım o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…