Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su için
- Konu Sahibi kate_34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ılık mı içiyorsun
hayır cnm ılıktan biraz sıcak
ya kızlar ben hıc ıcmıyorum desem yerıdır, yanı gunde 2 bardak kadar ancak ıcıyorum...nasıl alıstırabılırım kendımı su ıcmeye, susama hisside gelmiyo cok ılgınc ya kendıme şaşırıyorum nasıl susamadan durabılıyorum dıye..
çalşıyorsun galiba
masana şişeyle su koy herzaman gözünün önünde olsun gördükçe içersin alışırsın
- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
- 323
çalşıyorsun galiba
masana şişeyle su koy herzaman gözünün önünde olsun gördükçe içersin alışırsın
evet canım çalısıyorum, senın dedıgın gıbıde denedım ama nedense su ıcınce tiksinerek içiyorum midem bulanıyo sanki.. belkide kendimi şartlandırmısım midem bulanıyo dıye bılmıyorumkı bır bı tuhaflık ama...kaydirigubbakcemile3
evet canım çalısıyorum, senın dedıgın gıbıde denedım ama nedense su ıcınce tiksinerek içiyorum midem bulanıyo sanki.. belkide kendimi şartlandırmısım midem bulanıyo dıye bılmıyorumkı bır bı tuhaflık ama...kaydirigubbakcemile3
ozaman yudum yudum içiceksin yavaşça
ben hiç su içmezdim bitek akşam yemek yerken susardım yarım bardak anca içiyodum bi gece sabaha karşı bi sancıyla uyandım idrar yollarımda taş varmış:1shok: bol su içmem gerekliymiş günde 1.5lt anca içebiliyorum umarım su işe yararda ameliyat olmadan düşer taşımeyvahedigeldismile
ben hiç su içmezdim bitek akşam yemek yerken susardım yarım bardak anca içiyodum bi gece sabaha karşı bi sancıyla uyandım idrar yollarımda taş varmış:1shok: bol su içmem gerekliymiş günde 1.5lt anca içebiliyorum umarım su işe yararda ameliyat olmadan düşer taşımeyvahedigeldismile
Canım inanır mısın, ben mi yazdım bunu acaba diye kullanıcı adına tekrar baktım. Aynısını yaşadım ben de. Hiç su içmezdim, ama bi gece öyle bi ağrıyla uyandım ki, Allah kimsenin başına vermesin. Benimkinin ne olduğunu da anlamadılar, kum dökmüşsündür dediler. 1 sene sonra ne zamanki ben su işini cıvıttım, yine aynısı geldi başıma. Şimdi su içtiğim zamanlarda hiçbir problemim yok, ama azcık azaltsam inceden bir sızı oluyor sol böbreğimde.
su içmeyen hiç kimse ne sağlığından ne de güzelliğinden şikayet etmesin. su için. aklınıza gelmesede için. gelirsede için.
tamamen yeniden sağlık buluyor insan. hatta mucizevi geliyor bazen bana. çok kıymetli, bulamayan susuzluktan ölenler var sonuçta. biz keyfimizden içmiyoruz.
tamamen yeniden sağlık buluyor insan. hatta mucizevi geliyor bazen bana. çok kıymetli, bulamayan susuzluktan ölenler var sonuçta. biz keyfimizden içmiyoruz.
arkadaşlar bende çok su içiyorum su içmenin en iyi yolu otururken falan yanınızda büyük bir şişe suyunuz olsun yanınızda olunca mutlaka içiyosunuz çünkü nedense insan susasa bile o mutfağa gidip su almak zor geliyor en iyi şisede hem ne kadar su içtiğinizide biliyonuz
Son düzenleme: