• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su için

ya kızlar ben hıc ıcmıyorum desem yerıdır, yanı gunde 2 bardak kadar ancak ıcıyorum...nasıl alıstırabılırım kendımı su ıcmeye, susama hisside gelmiyo cok ılgınc ya kendıme şaşırıyorum nasıl susamadan durabılıyorum dıye..

ya kızlar ben hıc ıcmıyorum desem yerıdır, yanı gunde 2 bardak kadar ancak ıcıyorum...nasıl alıstırabılırım kendımı su ıcmeye, susama hisside gelmiyo cok ılgınc ya kendıme şaşırıyorum nasıl susamadan durabılıyorum dıye..

çalşıyorsun galiba
masana şişeyle su koy herzaman gözünün önünde olsun gördükçe içersin alışırsın

çalşıyorsun galiba
masana şişeyle su koy herzaman gözünün önünde olsun gördükçe içersin alışırsın

evet canım çalısıyorum, senın dedıgın gıbıde denedım ama nedense su ıcınce tiksinerek içiyorum midem bulanıyo sanki.. belkide kendimi şartlandırmısım midem bulanıyo dıye bılmıyorumkı bır bı tuhaflık ama...kaydirigubbakcemile3

evet canım çalısıyorum, senın dedıgın gıbıde denedım ama nedense su ıcınce tiksinerek içiyorum midem bulanıyo sanki.. belkide kendimi şartlandırmısım midem bulanıyo dıye bılmıyorumkı bır bı tuhaflık ama...kaydirigubbakcemile3

ozaman yudum yudum içiceksin yavaşça

Bende cok icmem suyubilmiyorumkismile
Bazen acayip susuyorum iciyorum bir iki bardak,ama bazen iki gun yarim bardak su ile durabiliyorumbilmiyorumkismile
Evet zarari kesin vardir biliyorum ama aklima gelmiyor desem:1ninca:

günde en az 8 bardak için
hele şimdi yaz terliyoruz aslında biraz daha fazla içmek lazım

ben hiç su içmezdim bitek akşam yemek yerken susardım yarım bardak anca içiyodum bi gece sabaha karşı bi sancıyla uyandım idrar yollarımda taş varmış:1shok: bol su içmem gerekliymiş günde 1.5lt anca içebiliyorum umarım su işe yararda ameliyat olmadan düşer taşımeyvahedigeldismile

Bende su içemeyenlerdenim. Akşamdan akşama ilaçla bir bardak zor içerdim. Şimdi kendimi zorlayarak günde 1 sürahi içiyorum. ınanın insanın cilt rengi bile fark ediyor.

ben hiç su içmezdim bitek akşam yemek yerken susardım yarım bardak anca içiyodum bi gece sabaha karşı bi sancıyla uyandım idrar yollarımda taş varmış:1shok: bol su içmem gerekliymiş günde 1.5lt anca içebiliyorum umarım su işe yararda ameliyat olmadan düşer taşımeyvahedigeldismile

Canım inanır mısın, ben mi yazdım bunu acaba diye kullanıcı adına tekrar baktım. Aynısını yaşadım ben de. Hiç su içmezdim, ama bi gece öyle bi ağrıyla uyandım ki, Allah kimsenin başına vermesin. Benimkinin ne olduğunu da anlamadılar, kum dökmüşsündür dediler. 1 sene sonra ne zamanki ben su işini cıvıttım, yine aynısı geldi başıma. Şimdi su içtiğim zamanlarda hiçbir problemim yok, ama azcık azaltsam inceden bir sızı oluyor sol böbreğimde.

su içmeyen hiç kimse ne sağlığından ne de güzelliğinden şikayet etmesin. su için. aklınıza gelmesede için. gelirsede için.
tamamen yeniden sağlık buluyor insan. hatta mucizevi geliyor bazen bana. çok kıymetli, bulamayan susuzluktan ölenler var sonuçta. biz keyfimizden içmiyoruz.

Ben de çok su içiyorum hatta annemler yine mi su içiyosun bile diyolar bazen :76:
İçelim güzelleşelim o zaman :D

arkadaşlar bende çok su içiyorum su içmenin en iyi yolu otururken falan yanınızda büyük bir şişe suyunuz olsun yanınızda olunca mutlaka içiyosunuz çünkü nedense insan susasa bile o mutfağa gidip su almak zor geliyor en iyi şisede hem ne kadar su içtiğinizide biliyonuz

Son düzenleme:
Back