Su içememek

supremen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
48
14
3
34
Kızlar bir şey soracağım. Hamileliğimin 6.haftasından beri iştahım yok yemiş olmak için yiyorum. Aşerme filan hiç olmadı malesef canım bir şey istemiyor. Ağzımın tadı yok hiç. Doktora bahsettim anlamadı sanırım hiç önemsemedi. Dilimde bir acı tat var geçmiyor. Bulantı geçse bile o his beni tüm gün bulandırıyor. Hiç bir anım rahat geçmiyor. Hele su hiç içemiyorum. Su dilime değdiği an ilaç gibi aı geliyor acı tat alıyorum. Şeker yada dondurma yerken hissetmiyorum bi o anlarda rahatım ama sürekli de şeker yiyemem. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı nasıl çözdünüz yada teşhisi nedir bunun bi fikriniz var mı? Sürekli özellikle dilimin ucu ve yanları sızlıyo gibi acı gibi bir garip. Tüm gün sadece demir ilacı ve folik asiti içerken içtiğim suyla duruyorum. Susuyorum ölüyorum susuzluktan ama içemiyorum :(

Olur bu dönemlerde 14 16 haftaya hatta gebelik sonuna kadar devam edebilir. Normal bunlar. Maden suyu icin gunde bir tane. O vucudunuzda eksiklikleri giderir hamilelige cok faydali oluyor.

Kızlar bir şey soracağım. Hamileliğimin 6.haftasından beri iştahım yok yemiş olmak için yiyorum. Aşerme filan hiç olmadı malesef canım bir şey istemiyor. Ağzımın tadı yok hiç. Doktora bahsettim anlamadı sanırım hiç önemsemedi. Dilimde bir acı tat var geçmiyor. Bulantı geçse bile o his beni tüm gün bulandırıyor. Hiç bir anım rahat geçmiyor. Hele su hiç içemiyorum. Su dilime değdiği an ilaç gibi aı geliyor acı tat alıyorum. Şeker yada dondurma yerken hissetmiyorum bi o anlarda rahatım ama sürekli de şeker yiyemem. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı nasıl çözdünüz yada teşhisi nedir bunun bi fikriniz var mı? Sürekli özellikle dilimin ucu ve yanları sızlıyo gibi acı gibi bir garip. Tüm gün sadece demir ilacı ve folik asiti içerken içtiğim suyla duruyorum. Susuyorum ölüyorum susuzluktan ama içemiyorum :KK43:
Maden suyu için veya yarısı su yarısı maden suyu yapin. Gebelikte maden suyu faydalı sade olanı bn pek icemiyorum ama icine limon ekleyebilirsiniz veya dediğim gibi suyla karıştırın

deneyeceğim teşekkür ederim. Diş doktorundan randevualdım ağzımda enfeksiyon varsa diye bir de kontrole gideceğim bakalım.

Hamileliğin ilk haftalarında ağızda metalik bir tat oluyor. Yediğin içtiğin hiçbir şeyden zevk alamıyorsun maalesef. Ama susuz bırakmamalısın kendini. Suyuna limon, çilek filan at. Bir de öyle deneyebilirsin belki daha kolay içersin?

benimde ilk haftalarda su içerken problemlerim vardı. su içmek canım istemiyordu hiç hatta boğuluyormuşum gibi geliyordu nefessiz kalıyodum. gün içinde zorunlu olmadıkça içmiyordum. bu yüzden her öğün çorba içiyordum. vucudum susuz kalmasın diye yada meyve tüketiyodum bol bol. sonra kendiliğinden geçti.

İcine bi dilim limon veya salatalık veya yeşil elma dilimleyip koy fresh bi tat verip icimini kolaylastırır

Back
X