- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Canım kan testi ver istersen kesin sonuç odur bazen çok geç belli olabiliyormuş gebelikler geç döllenmeden dolayıŞuan bende aynı durumu yaşıyorum su gibi akıntım var heh diyorum adet oldum ama yok o derece geliyor. Benimde bat 2 gün geçti Acaba neden böyle oluyor bende merak ediyorum. Benimde idrar testim negatif çıktı
İnşallah öyledir canım. İnşallah sende tez zamanda istediğine kavuşursunCanım kan testi ver istersen kesin sonuç odur bazen çok geç belli olabiliyormuş gebelikler geç döllenmeden dolayı
Durumun nedir canımAynı durumdayım bugun 11.gün kan testi yaptırmıstım cumattesı negatif cıktı.
Cok sukur dün 13.günümdü önce evde 2 test yaptım pozitif gördüm ardındanda kanda pozitif cıktıDurumun nedir canım
Sen yaptırdın mı prensesDurumun nedir canım
Insallah senınde ya bu ay yada en hayırlı zamanda olur canım. Dün 13. gündü ögrendim 58 cıktı beta henuz dusuk gec dollenme sanırım doktora sadecw folik asit sordum birde kendısı cumartesı testını tekrarla dediYaaaa çok sevindimmm . Bende yaptırdım negatif senin kaçıncı gününde pozitif çıktı canım birde ultrasonla muane olmuş muydun hiç
İnşallah ben de pazartesi tekrarlıcam yoksa tarlusal adet söktürücü kullanıcam çünkü 39 mm kist oluşmuş ve rahim kalınlığım 17.5 . Normalde 14/15 mm arası rahim kalınlığında dökülmesi gerekiyormuş . 17.5 olunca şüpheli gebelik oluşabilir dedi bakalım beklemedeyimm pazartesiye kadar . Ancak kist oluşmuş olması canımı sıktı gerçi doktor onun içinde gebelik basında oluşabiliyor dedi . Sen baktırdın mı ultrasonlaInsallah senınde ya bu ay yada en hayırlı zamanda olur canım. Dün 13. gündü ögrendim 58 cıktı beta henuz dusuk gec dollenme sanırım doktora sadecw folik asit sordum birde kendısı cumartesı testını tekrarla dedi
Bekle canım ne olur ne olmaz daha gec pozitif olanlarıda cok okudum. Gunlerdır her yorumu okudum inan. Doktor öyle dediyse sıkıntı yapma inşallah. Yok ben ultrasonda baktırmadım. Yarın test sonucuna gore haftaya yada snraki hafta giderim sanırımİnşallah ben de pazartesi tekrarlıcam yoksa tarlusal adet söktürücü kullanıcam çünkü 39 mm kist oluşmuş ve rahim kalınlığım 17.5 . Normalde 14/15 mm arası rahim kalınlığında dökülmesi gerekiyormuş . 17.5 olunca şüpheli gebelik oluşabilir dedi bakalım beklemedeyimm pazartesiye kadar . Ancak kist oluşmuş olması canımı sıktı gerçi doktor onun içinde gebelik basında oluşabiliyor dedi . Sen baktırdın mı ultrasonla
Ahhh yoruldum çok gerçekten şimdi bile kullasım var ilacı . Okadar ümitsizim ki . 2 sene oldu . Aralık ayında aşılama yaptıracaktım kovid oldum diğer ay yani ocakta grip oldum . Korona ilacı kullandım diye 3 ay aşılama için ara verdi doktor. Bu ay yaptıracaktım adetin 3. Günü tedavi başlıyor . Bu seferde 14 gün oldu hala adet olamadım ve üstüne kist oluşmuş ilk defa kist yaşıyorum o da şimdi buldu . Ne zaman niyetlensem olmuyor hep birşeyler çıkıyorBekle canım ne olur ne olmaz daha gec pozitif olanlarıda cok okudum. Gunlerdır her yorumu okudum inan. Doktor öyle dediyse sıkıntı yapma inşallah. Yok ben ultrasonda baktırmadım. Yarın test sonucuna gore haftaya yada snraki hafta giderim sanırım
Kalbini ferah tut melegın en hayırlı zamanda gelmek için bekliyo ınsallah. Ya arastırırken yorumlar gormustum korona ilacı kullananların adetlerınde düzensizlik olabiliyor diye.Ahhh yoruldum çok gerçekten şimdi bile kullasım var ilacı . Okadar ümitsizim ki . 2 sene oldu . Aralık ayında aşılama yaptıracaktım kovid oldum diğer ay yani ocakta grip oldum . Korona ilacı kullandım diye 3 ay aşılama için ara verdi doktor. Bu ay yaptıracaktım adetin 3. Günü tedavi başlıyor . Bu seferde 14 gün oldu hala adet olamadım ve üstüne kist oluşmuş ilk defa kist yaşıyorum o da şimdi buldu . Ne zaman niyetlensem olmuyor hep birşeyler çıkıyor
Yaa hiç bilmiyorum aralıkta oldum Ocak Şubat iki ay düzenli gördüm daha öncesi de hep düzenliydi . İlk defa kist durumunu yaşıyorum . Birde kist atamazsam eğer doktor kadın doğum hapı verecek 2 ay boyunca onu kullanacakmışım yani bebek tedavisi yine iptal olacak 2 ay daha. Bence 14 gün olmuş bu test pozitife daha dönmez imkanı yok . Sorun olup olmaması değil aslında kendimi hep hazırlıyorum ve 4 aydır basıma iş geliyorKalbini ferah tut melegın en hayırlı zamanda gelmek için bekliyo ınsallah. Ya arastırırken yorumlar gormustum korona ilacı kullananların adetlerınde düzensizlik olabiliyor diye.
Allah hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah. İnşallah kist kendi kendine yok olur asılamaya gecersınızYaa hiç bilmiyorum aralıkta oldum Ocak Şubat iki ay düzenli gördüm daha öncesi de hep düzenliydi . İlk defa kist durumunu yaşıyorum . Birde kist atamazsam eğer doktor kadın doğum hapı verecek 2 ay boyunca onu kullanacakmışım yani bebek tedavisi yine iptal olacak 2 ay daha. Bence 14 gün olmuş bu test pozitife daha dönmez imkanı yok . Sorun olup olmaması değil aslında kendimi hep hazırlıyorum ve 4 aydır basıma iş geliyor
Amin kuzucum inşallah sende hayırlı güzel haberlerini alırız ultrasonla muane olduğunla lütfen buraya yaz bekliyorum seniAllah hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah. İnşallah kist kendi kendine yok olur asılamaya gecersınız
Tamam canım ınsallah yazmak nasıp olur sende aynı sekılde müjdeli haberi vermek için yaz olur mu :) hayırlı aksamlarAmin kuzucum inşallah sende hayırlı güzel haberlerini alırız ultrasonla muane olduğunla lütfen buraya yaz bekliyorum seni
Amiiinnnn insallah canım benimTamam canım ınsallah yazmak nasıp olur sende aynı sekılde müjdeli haberi vermek için yaz olur mu :) hayırlı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?