Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kendimi tanıtıımmm bu arada belki kısmetim çıkar :kedi: yemekteyizdekii FİDE kadar güzel yemek yaparım , pasaklıyımdır , faik bey kadar akıcı ve çok konuşurum , daha saymakla bitmecekkk meziyetim vardır zemuszemus
geldinmi hizaya mint bacısı, ben de yay burcu istemem :dilcikar: ne hayrını gördük yay burçlarının :dilcikar: kayserili amca için önce cıngıllaa çıkarıcaksın ama sen bizim gibi kokoş da değilsin nasılsa, amcam sever seni :)) ben de artık talihime küserim napem :gitme:
geldinmi hizaya mint bacısı, ben de yay burcu istemem :dilcikar: ne hayrını gördük yay burçlarının :dilcikar: kayserili amca için önce cıngıllaa çıkarıcaksın ama sen bizim gibi kokoş da değilsin nasılsa, amcam sever seni :)) ben de artık talihime küserim napem :gitme: