- 15 Mart 2022
- 64
- 20
- 31
- Konu Sahibi begonya93lu
Evet gebeymişim o sürede canımMrb bunlar şuan bendede var gebelik oluştu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gebeymişim o sürede canımMrb bunlar şuan bendede var gebelik oluştu mu
Malesef bendede aynı şeyler var ama şimdi test yaptım negatifEvet gebeymişim o sürede canım
Benim adet günümden az önce kanda bile çıkmamıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim kanda 9 çıktı yani bir gün önce kan versem belki kanda bile belli olmayacaktı. Heleki idrar testi yapsam gecikmesine rağmen çıkmazdı. Zaten doktor kana bile bakarken adetin 1 hafta geçtiyse bakalım demişti.O yüzden umudu kesmek yerine adet gecikmesini bekleyip test olmak.Psikolojik olarak belirti görüyor olabilirsiniz
Benimde negatif çıkmişti çok üzülmüştüm. Benim adet günümden az önce kanda bile çıkmamıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim kanda 9 çıktı yani bir gün önce kan versem belki kanda bile belli olmayacaktı. Heleki idrar testi yapsam gecikmesine rağmen çıkmazdı. Zaten doktor kana bile bakarken adetin 1 hafta geçtiyse bakalım demişti.O yüzden umudu kesmek yerine adet gecikmesini bekleyip test olmak.Malesef bendede aynı şeyler var ama şimdi test yaptım negatif
Ama ben çatlatma iğnesi yaptım 20.gun bugünBenimde negatif çıkmişti çok üzülmüştüm. Benim adet günümden az önce kanda bile çıkmamıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim kanda 9 çıktı yani bir gün önce kan versem belki kanda bile belli olmayacaktı. Heleki idrar testi yapsam gecikmesine rağmen çıkmazdı. Zaten doktor kana bile bakarken adetin 1 hafta geçtiyse bakalım demişti.O yüzden umudu kesmek yerine adet gecikmesini bekleyip test olmak.
O işleyişi bilmiyorum inanın .fakat Bu süreçte zor biliyorum ama hep olurunu bırakmaya çalışın. Çünkü vücudumuz çok akıllı ve sağlıklı olmayacak bir bebeği dünyaya getirmek istemiyor ve bu kimyasal gebelikte olabiliyor o yüzden mümkün olduğunca adet gecikmesini beklemek gerekiyor. Eninde sonunda bir bebeğiniz Allah nasip ederse olacak ve geriye baktığınızda keşke bu kadar stres yapmasaydım diyeceksiniz.Ama ben çatlatma iğnesi yaptım 20.gun bugün
İki çocuğum var cnm yumurta rezervi çok dusuk diye bir senedir deniyoruz tekrar ama olmuyor işte 18 Haziran adetO işleyişi bilmiyorum inanın .fakat Bu süreçte zor biliyorum ama hep olurunu bırakmaya çalışın. Çünkü vücudumuz çok akıllı ve sağlıklı olmayacak bir bebeği dünyaya getirmek istemiyor ve bu kimyasal gebelikte olabiliyor o yüzden mümkün olduğunca adet gecikmesini beklemek gerekiyor. Eninde sonunda bir bebeğiniz Allah nasip ederse olacak ve geriye baktığınızda keşke bu kadar stres yapmasaydım diyeceksiniz.
Sizin adet tarihi geciktimi
Allah yardımcın olsun canım. Sen yine de adet gecikmesini bekle ümidini kesme geç döllenme de olabiliyorİki çocuğum var cnm yumurta rezervi çok dusuk diye bir senedir deniyoruz tekrar ama olmuyor işte 18 Haziran adet
Kısmet cnm yaAllah yardımcın olsun canım. Sen yine de adet gecikmesini bekle ümidini kesme geç döllenme de olabiliyor