Su gibi akıntı

yaramazpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.796
9
158
İstanbul
ARKADAŞLAR merhaba 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama bitmek bilmeyen bir akıntım var kasıntı koku vs yok doktora gıttım mantar dedı ama azmıs hemen fıtıl vs verdı kullandım sonra yıne gıttım bı hafta sonrasında mantar ölmüş dedi sorun yok dedı ama akıntı devam dedim günde iki kez camasır degıstırıyorum camasırım ıslanıyor sureklı o kadar dedım akıntı duzenleyıcı vajınal kapsul verdı bu olması gerek bakterılerı buraya koyucak mıkro organızmaları duzenleyecek dedı kullanmaya basladım uc gun oldu hala gelıyor akıntı..Bu arada smear ve kültür temiz çıktı bu sorun hakkında fikri olan yaşayan var mı kürtaj sonrası bu durum normal mi acaba hayat kalitemi etkiliyor

Merhaba; benzer bir sorunda bende var. 33 gün oldu kürtaj olalı, 18 -20. günlerde akıntı başladı bazen su gibi çokca bazen krem rengi pelte kıvamında. Bende de koku kaşıntı yanma yok, ama zaten çok sıkıntılı bi süreçten geçince sağlığım bozuldu diyede ayrı endişeleniyor insan( Dr gittim sadece 2 tane kapül verdi, reçetede vajinit+anlamadığım bişey yazıyodu.(Zaten çok moralim bozuktu neydi ne değildi sormadım bile.Kapsüllerden birini o akşam diğerini 7 gün sonraki akşam kullandım. Şimdilik su gibi çokca olan akıntı azaldı gibi ama diğeri devam ediyor, özellikle uzun süre ayakta kalınca ya da yürüyünce, üstelik bugün pembemsiydi, sanki kanla karışık gibi( Zaten daha adette olmadım ve ne zaman olacağımda belli değil(

merhaba geç gördüm cevabı..bana mantar ıcın fıtıl antıbıyotık ve ıc ve dıs ıcın krem verdı kremlerı kullandıgım soylenemez ama fıtıllerı ve antıbıyotıg kullandım mantar gıttı ama akıntı surdu devam ettı ıc camasrım ıslanıyordu sonra bı vajınal kapsul verdı bı hafta sabah aksam vajınal yolla alıcan oraya olması gerekn mıkroorganızmaları koyucak zararlıları atıcak dedı o ıse yaradı 19.5 tl ssk nın karsılamadıgı bı kapsul benım bu sorunum sımdılk bıttı gıbı hasta olmadıgınızı kafaya takmayın 40 45 gune akdar gecıkebılıyormus yıne de 40 gunu gectyse doktora gorunun gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…