- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
-
- Konu Sahibi cesursavasci
ama bu bariz belli cnmEki Görüntüle 3293410
Test kuruyuncada böyle olmuş ya başka markada denicem bazı kişiler yanlış pozitif veriyor yazmis
Sırf sen test yapcak misin diye sorduğun için aklıma düştü yoksa aklımda yoktu iyi ki sormuşsunama bu bariz belli cnm
kan vermecekmisin ya bunuda sorayimda ver bariSırf sen test yapcak misin diye sorduğun için aklıma düştü yoksa aklımda yoktu iyi ki sormuşsun
Yarınki test sonucuna göre yarinkan vermecekmisin ya bunuda sorayimda ver bari
anladim merak ettim insallah hamilesindir kac gun var adet gununeYarınki test sonucuna göre yarin
O kaset test çok yanıltıyorinşallah hamilelik vardır. Benim net cikmasina ragmen baska test yaptim onda negatif çıkarmıştı Eki Görüntüle 3293542
3 günden az kaldı artık bugünü bitirdikanladim merak ettim insallah hamilesindir kac gun var adet gunune
benim 2 gun kaldi ne gibi belirtiler var sende3 günden az kaldı artık bugünü bitirdik
Bir haftada 3 kilo aldım ve yıllardır kilo almayan bir insanım birde çok yorgunum 2 gün üst üste su gibi iç çamaşırımi islatan ve rahatsız eden bir akinti geldi başka da belirtim yok swnde var mi (göğüs ağrısı benim her zaman adete yakın olduğu için saymıyorum onu)benim 2 gun kaldi ne gibi belirtiler var sende
Ayy hadi inşallah ne kadar kaldı adetinizeEki Görüntüle 3293553
Herkes sizin dediğiniz gibi dediği için ovulasyon da yaptım t cizgim daha koyu çıktı bu kurumuş hali birde ilk halini atiyimEki Görüntüle 3293555 böyle olunca ister istemez belki kaset test doğrudur diye düşünüyorum:/
benim geceleri baslayan bel bacak ve kasik agrisi gunduzde uzaninca agriyo birde sag ve sol bobrel agrim oluyo benim batma seklinde olup geciyo bi o tarafa bi diger tarafta sirt tarafi yani gogus agrin adete kac gun kala basladi seninBir haftada 3 kilo aldım ve yıllardır kilo almayan bir insanım birde çok yorgunum 2 gün üst üste su gibi iç çamaşırımi islatan ve rahatsız eden bir akinti geldi başka da belirtim yok swnde var mi (göğüs ağrısı benim her zaman adete yakın olduğu için saymıyorum onu)
1 Hafta kala başladı senin belirtilerde hamilelik belirtisi gibiymisbenim geceleri baslayan bel bacak ve kasik agrisi gunduzde uzaninca agriyo birde sag ve sol bobrel agrim oluyo benim batma seklinde olup geciyo bi o tarafa bi diger tarafta sirt tarafi yani gogus agrin adete kac gun kala basladi senin
3 günden az kaldı:)Ayy hadi inşallah ne kadar kaldı adetinize
Başka idrar testi ile daha deneyin pozitif sonuç alırsanız bence hemen kan testi verin3 günden az kaldı:)
benim gogus agrimda adete 1 hafta kala basladi 2 3 gun hissetim agrisini ama simdi gecti sanki dokununca agriyo o da az yani1 Hafta kala başladı senin belirtilerde hamilelik belirtisi gibiymis
yok artik sen bunu bu aymi yapmistin kac gun kala yaptinkiO kaset test çok yanıltıyorinşallah hamilelik vardır. Benim net cikmasina ragmen baska test yaptim onda negatif çıkarmıştı Eki Görüntüle 3293542
28 haziranda yapmistim testi adetime daha vardi sanirsam öyle birden aklıma geldi yapayım dedim ilk defa hamilelik testim pozitif çıkınca bi sevinmeler ağlamalar falan sonra başka test yaptım negatif cikti çok üzüldümyok artik sen bunu bu aymi yapmistin kac gun kala yaptinki
cok yanlis aslinda ben olsam o testi aldigim yere gidip bir guzel konusurdum hataliysa satmasinlar o zmn bn olsam bnde sevinir aglardim basbaya pozitif bu test insanlarin duygulariyla oynuyolar resmen almayin madem birdaha o marka testten28 haziranda yapmistim testi adetime daha vardi sanirsam öyle birden aklıma geldi yapayım dedim ilk defa hamilelik testim pozitif çıkınca bi sevinmeler ağlamalar falan sonra başka test yaptım negatif cikti çok üzüldüm
Eczaneler ne yapsın ki onlar bile bilmiyorlardir belki testin hatalı sonuç çıkardığınıcok yanlis aslinda ben olsam o testi aldigim yere gidip bir guzel konusurdum hataliysa satmasinlar o zmn bn olsam bnde sevinir aglardim basbaya pozitif bu test insanlarin duygulariyla oynuyolar resmen almayin madem birdaha o marka testten