- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
- Konu Sahibi cesursavasci
Adetten 1 hafta once su gibi kokusuz akinti neden olur ilk defa yaşıyorum 2 gündür belirgin akintim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm gitmismiydin doktora bu ay ilac falan kullandinmiAdetten 1 hafta once su gibi kokusuz akinti neden olur ilk defa yaşıyorum 2 gündür belirgin akintim var
Yok canım gitmedim kan degerlerime başka bir bölümden baktirdim tsh magnezyum vs her sey çok normalmrb cnm gitmismiydin doktora bu ay ilac falan kullandinmi
anladim cnm takip ettinmi peki yumurtlama gununuYok canım gitmedim kan degerlerime başka bir bölümden baktirdim tsh magnezyum vs her sey çok normal
Bu ay test yapmadım kafama göre ilerledim çünkü rahat kafayla denemek istedim adetime 6 gün veya 5 gün kaldianladim cnm takip ettinmi peki yumurtlama gununu
anladim cnm benimde 4 gun kaldiBu ay test yapmadım kafama göre ilerledim çünkü rahat kafayla denemek istedim adetime 6 gün veya 5 gün kaldi
Hiç belirtin var mianladim cnm benimde 4 gun kaldi
belirti gogus agrisi var ara ara bel kasik ve alt karin agrisi ama adet onceside olurdu bnde sende varmiHiç belirtin var mi
Bende ilk defa bir belirti yok geçen ay konuşmuştuk ya benimde ağrım oluyordu vs bu ay hiçbir şey yok sadece 2 gün su gibi kokusuz akinti geldi o kadar ilk defa başıma geldi böyle bir şey de yazanda olmadı hiçbelirti gogus agrisi var ara ara bel kasik ve alt karin agrisi ama adet onceside olurdu bnde sende varmi
o sulu akinti uzayan seffaf seklindemiydiBende ilk defa bir belirti yok geçen ay konuşmuştuk ya benimde ağrım oluyordu vs bu ay hiçbir şey yok sadece 2 gün su gibi kokusuz akinti geldi o kadar ilk defa başıma geldi böyle bir şey de yazanda olmadı hiç
Hayır canım bildiğin normal su şeklindeo sulu akinti uzayan seffaf seklindemiydi
anladim cnm insallah gebelik vardir erken gebelik testi yapcanmiHayır canım bildiğin normal su şeklinde
Yok canım yapmicam bu ay umudum yok pek degerlendiremedik tutarsa da çok sasiririm sen ne zaman adet olacaksın ve yapacak mısın testanladim cnm insallah gebelik vardir erken gebelik testi yapcanmi
benim 2 gun kaliyo sabah yapmiycam test bnde benimde pek umudum yok adet belirtim var cunku hem adet olursam memlelete nigdeye gitcem orda cok iyi bi doktor var annem gel bu doktora muane ol diyo bir aksilik cikmazsa gidecemYok canım yapmicam bu ay umudum yok pek degerlendiremedik tutarsa da çok sasiririm sen ne zaman adet olacaksın ve yapacak mısın test
Tamam canım bekliyorum haberini benim adet belirtiside yokbenim 2 gun kaliyo sabah yapmiycam test bnde benimde pek umudum yok adet belirtim var cunku hem adet olursam memlelete nigdeye gitcem orda cok iyi bi doktor var annem gel bu doktora muane ol diyo bir aksilik cikmazsa gidecem
yazarim cnmTamam canım bekliyorum haberini benim adet belirtiside yok
Ben dayanamadım test yaptım guya yapmicaktim icimden bi ses yap dedi artimed marka guvenilir mi acaba ilk 1 dakikada boyle cikti sonucyazarim cnm
kam versene cnmBen dayanamadım test yaptım guya yapmicaktim icimden bi ses yap dedi artimed marka guvenilir mi acaba ilk 1 dakikada boyle cikti sonucEki Görüntüle 3293346
kam versene cnm