su gibi akıntı geliyor

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
akıntı iltihabı sebebiyle MEİACT isimli bir antibiyotik kullandım. bu ilacı kullanırken eşimle birlikte olmadık.ilaç bitince korunmadan devam edebilirsiniz demişti doktor. regle 10 gün kala korunmadık. şimdi ise beklenen regle 5 gün kala akıntım su gibi sarı renkli gelmeye başladı. nedeni ne olabilir acaba lütfen yardımmmmm

aynen canım ya benimde öyle ama ben antibiyotik falan kullanmadım ama sarı hemde koyu sarı akıntım oluyor ama kokusuz?neden bilmem.ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.2 aydır .ama 28 mart adet tarihim ondan mı bu akıntı çözenedim ben bir türlü

Ben hamile kaldığımı anlamadan su gibi renksiz akıntım olmuştu...
Renk koku yok...yıkadıkça geliyor...
Daha sonra ıdrar testinde öğrendim hamile kaldığımı...
ılk belirtim o akıntıydı...

Ama siz hem su gibi....hemde sarı renkte akıntı demişsiniz... bilmiyorumkismile

evet bugün adet olmam gerekiyor ama henüz birşey gelmedi. göğüslerimde çok acıyor ve kasıklarımda batma var.... umarım hamileyimdir.ilk bebeğim ölmüştü karnımda. bakalım hayırlısı ne ise o olsun

benim nisanın 14 üne kadar akıntım su gibi geliyordu.sanki bir anda adetim gelmiş gibi akıntı geliyordu.bende adet oldum herhalde diye kontrol ediyordum.su gibi ,renksiz ve kokusuz bir akıntıydı..ilk defa böyle akıntım oldu bu ay..inşallah hamileyimdir.

canım bu akıntı bildiğin su gibi miydi benim çok gelmeye başladı adetimde 11 gün gecikti rengi şeffaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…