Selamın aleyküm kızlar. 18.3 hafta olduk. Çok şükür, ama iki haftadır. Camasirim ıslanıyor. Doktorumu aradım daha çok küçük bebek suyun gelmez dedi. Bazı gebeliklerde bu oluyor sorun yok dedi. Birde halâ fitil kullanıyorum ben, ondan da kaynaklanabilir mi acaba,resmen
Fitil sonrası akıntıyı gözlemleyin sonrasında mı akıntı fazla oncesınde mi die bakın
rahim büyüdükçe mezhaneye baskı yapar farkında olmadan kacırıyor olabilirsiniz koku varmı ?
Su gibi sürekli ve kokusuz akıntı varsa pedle akıntıyı takip edin rengine ve kokusuna dikkat etmelisiniz
Kafanız rahatlasın istiyorsanız farklı bi doktor tercihi yapıp nitrazin testi yaptırın
Selamın aleyküm kızlar. 18.3 hafta olduk. Çok şükür, ama iki haftadır. Camasirim ıslanıyor. Doktorumu aradım daha çok küçük bebek suyun gelmez dedi. Bazı gebeliklerde bu oluyor sorun yok dedi. Birde halâ fitil kullanıyorum ben, ondan da kaynaklanabilir mi acaba,resmen
Aleykumselam
Benim basindan itibaren sıkıntılı gebeliğim vardı, 19. haftada suyum gelmişti, 3 gün sonra da düşükle sonuçlandı. Suyum geldigini de şöyle anlamıştım, camasirimda her lavaboya gittigimde farklı bir ıslaklık oluyordu. Kv dem bendeydi ona soylemistim anne benim galiba suyum geliyor diye , sabaha karsi doktora gittigimizde de kontrol ettiğinde bebegim dogum kanalina girmisti.
Sizin 2 hafta olduğu için bilemedim açıkçası su mudur, o kadar uzun sürer mi ?
İsterseniz doktorunuza muayene olun içiniz ferahlasin.
Rabbim sizlere zamanında , sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah.
Aleyküm selam.
Su gelmesi ile fitil akıntısı çok farklı şeyler ikisini ayırt edebilirsiniz.
Fitilde beyaz, kıvamlı, hap erimiş gibi bi akıntı oluyor.
Su gelmesinde renksiz ve daha sıvı bi akıntı olması lazım.
Su gelişi ultrasondan mutlaka anlaşılır bi azalma olup olmadığı. İçinizin rahat etmesi için bi muayene olun bence.
İnşallah fitil akıntısıdır sabah ilk uyandığınızda mutlaka bi akıyor çünkü o
Gelen su mu idrar mı diye ayırd etmek için kağıtlar vardı, iç çamaşırına koyuluyordu renk değişimine göre sıvının ne olduğu belirleniyordu, tam hatırlayamıyorum. Doktorunuza sorarsanız yol gösterecektir
Selamın aleyküm kızlar. 18.3 hafta olduk. Çok şükür, ama iki haftadır. Camasirim ıslanıyor. Doktorumu aradım daha çok küçük bebek suyun gelmez dedi. Bazı gebeliklerde bu oluyor sorun yok dedi. Birde halâ fitil kullanıyorum ben, ondan da kaynaklanabilir mi acaba,r
Merhabalar aynı sorun bendede var bende korkuyorum sizin gibi suyummu geliyor diye progestan fitil mi kullanıyorsunuz ben progestan iğne ve fitil kullanıyorum doktorum suyun iyi fitilden kaynaklı olır dedi size ne dediler acaba