H
hayal23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayal23
evet patoloji sonucunu getiren doktor bunlari söylediğinde beni ne gibi bir zoruğun beklediğinden haberim yoktu...5 aylik evliydim daha farkli nedenle gittiğimiz doktor hamilesiniz dediğinde yaşadiğim şaşkinlik ve sevinci anlatamam size kocamin gözlerinde ki o çocuksu masum işiltiyi tarif edemem....bu ilk gebeliğimdi ama çok sürmedi ve 1.5 aylik olan bebğimizi kaybettik.aradn 1 ay geçti ve ben çok şiddetli böbrek rahatsizliğina yakalandim hem taş düşürüyor ve kum döküyordum..her neyse düşükten 2 ay sonra ben kulaktan dolma bilgiler neticesinde hamile kaldim..dünyalar benim olmuştu tekrar rabbim bana bölesine kutsal bir varlik vermişti..düzenli kontrolle gittim ölçüm yaptirdim beta hcg testiyle ölçüm yapildi..her şey normaldi..doktor vitamin almami ve 2 aylik olunca tekrar gelmemi söledi yani 8 haftayi tamamlamam gerekiyordu..o gün geldi çatti deli gibiydim resmen ilk kez miniğimi görecektim ..doktor ultrasyon odasina aldi.bakti bakti....hiç birşey sölemeden elime bir kağit parçasi tutuşturdu ve doktoruna git dedi..anlamiştim ters giden bişeyler wardi..doktorum elimde ki kağidi görünce .bi garip oldu çünkü biliyordu benim o bebişi ne kadar çok istediğimi.bakin dedi sakin olun hamileliğinizde farkli bir durum var ..boş kese görünüyor dediğinde .tokat yemiştim resmen ama anlamamiştimda ne kesesi ne boşu oda ne??doktor gayet soğuk kanli şekilde belirtileriniz son derece normaldi ama üzgünüm bebek yok kese var ama bebk yok ..hemen sizi kürtaja almamiz gerekiyor dediğindeki ruh halimi sadece ben ve yüce rabbim bilebilir..her neyse uzatmiycam bi şekilde ..kürtaj oldum ..berbat bi şeydi .feci bir duygu .bebek olmadiği halde sanki bunun sorumlusu benmişim gibi hala bir garip olurum...her neyse beni bayiltmadan bu işlemi gerçekleştirdiler .1 hafta sonrada sonucu almaya gittiğimde süpriz oldu benim adima doktor milyonda bir görülen bir gebelik yaşadiğimi bunun mol gebelik olduğunu ...yani bebğin olduğunu ama kromozom bozukluğundan ötürü zaten yaşamasinin mümkün olmadiğini..şansli olduğumu erken teşhiş olduğunu ..yoksa bu gebeliğin rahim içerisinde 1000 parçaya bölünüp üzüm tanesi şeklini aldiktan sonra rahmi sardiğini ve ak ciğerlere siçrayan bir tür kansere dönüştüğünü sölediğinde şok üstüne şok yaşadim..ha ne oldu 1 sene yasak geldi ..ilaç olarak d.kontrol hapi verildi.kullandim 1 senem haziranda doldu ....ve şimdi bebğimin olmasini çok istiyorum .çok şükür bin şükür buğününe herkez için en hayirli evlat ve en hayirli zamani diliyorum...akliniza takilan olursa seve seve cevaplarim ...ha son birşey hayatta ne olursa olsun sizden daha değerli bir şey yok ..kafaniza takilip üzülmeyin ..siz sağlikli olun ki sağlikli bebklerimiz dünyaya gelsin...