- Konu Sahibi incitanemmmmm
2 kişiyiz 20-30 tl arası geliyor bu ay 26 tl geldi. Suyu elektriği dikkatli kullanmaya çalışıyorum sadece doğal gazda tasarruf yapmakta zorlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize gelmiyor. Kartlı sistem aylık 20 25 yetiyor sanırım. Su faturaları şehirlere göre de farklılık gösterebiliyorMerhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
Her zaman 60 tl gelirdi. Bu ay hamam islettik 90 tl geldi :)))Merhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
Inan okudukca aynisini dusundum 3 kisiyiz evde. Suyu anormalde kullanmam.Neeey biz evde 4 kişiyiz ve gelen fatura 100civarı Yuh diyorum kendimeeeee
Biz hergun dus alirizYa yorumlari okudumda saskinlik icerisindeyim cidden. Evde 3 kisiyiz. Yanlis anlamayin beni lutfen 50 tl den asagi gelenler hic temizlik balkon yikama camasir makinesi banyo falan yapmiyorsunuz. Inanin okuyunca bendemi bi anormallik var diye dusunuyorum.