ya ben kilo verme sorunluyum galiba. 1 aralıktan bu yana az yiyorum. ama sadece 10 kilo gitti. dün akşam balık ( hamsi - yağlı balık) yedim ki o da ekmeksiz. bugün göbeğim çıktı hemen. nefret ediyorum kendimden...
ya ben kilo verme sorunluyum galiba. 1 aralıktan bu yana az yiyorum. ama sadece 10 kilo gitti. dün akşam balık ( hamsi - yağlı balık) yedim ki o da ekmeksiz. bugün göbeğim çıktı hemen. nefret ediyorum kendimden...
Siz nasıl verdiniz peki?2 ayda ne kadar vermeyi umuyordunuz?
gayet sağlıklı bir şekilde vermişsiniz.
bende 1 aydır diyet yapıyorum ve 4 kg verdim.
ayda 3-4 kg ideal .gerisi sağlıksız olacağı gibi hızla geri almaya yol acar.
ben dukan yapıyorum.Siz nasıl verdiniz peki?
ben dukan yapıyorum.
ama tabi temelde ekmek ve unlu mamüller ile tatlı hayatımdan çıktı. bünyem rahata kavuştu.
4 kg bile cok fark ediyor insanda.
ayy inşallahhİki ayda 10 kilo vermissiniz gayet iyi..karamsar olmayin ..demekki kilo vermeye alismis vucudunuz..bundan sonrasi daha kolay olur..
aslında kararında bir kayıp olduğunun farkındayım. ama acele ediyorum işte :) mini etek giyebilecek kadar zayıflamak istiyorum. bu yaz plaja bikini ile çıkmak istiyorum :))2 ayda ne kadar vermeyi umuyordunuz?
gayet sağlıklı bir şekilde vermişsiniz.
bende 1 aydır diyet yapıyorum ve 4 kg verdim.
ayda 3-4 kg ideal .gerisi sağlıksız olacağı gibi hızla geri almaya yol acar.
verdigin kilo çok güzel bence :)
Siz nasıl verdiniz peki?
tatlı krizleri için /muhakkak duymuşsunuzdur/ ama tarçınlı yoğurt tüketebilirsiniz :)tabiki farketmezmi.. Benim kan şekeri problemim var çok çabuk düşüyor tatlı yemezsem
tabiki farketmezmi.. Benim kan şekeri problemim var çok çabuk düşüyor tatlı yemezsem
aslında kararında bir kayıp olduğunun farkındayım. ama acele ediyorum işte :) mini etek giyebilecek kadar zayıflamak istiyorum. bu yaz plaja bikini ile çıkmak istiyorum :))
boy 160 cm kilo şu an 68,7
60 a düşsem çocuklara çikolata dağıtıcam :) dahası da ALLAH kerim :)
size de bol kayıplar inşallah :)
üzerinden uzun zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı. bana menü oldukça az gözüktü. siz bu menüyle haftada kaç kilo verdinizteşekkür ederim :)
donukpudra ya sormuşsunuz ama bende söyleyeyim yöntemimi:
sabahları bi dilim peynir yarım paket etiform
11 gibi 1 adet ceviz ya da 3 - 4 adet badem/kaju vb.
öğleyin ne yemek varsa bir çorba kasesi. (yemeğin suyunu içmiyorum. yağlı olduğundan. )
saat 3 4 gibi 1 elma veya 1 portakal veya 2 mandalin.
akşama da yine ne yemek varsa yarım kase yiyorum :)
ilk bir kaç gün zorlandım ama artık acıkmıyorum :)
Akşamları sadece salata gibi bir şey yemeyi deneyin yağsız ve tuzsuz. Limon sıkabilirsiniz bol çiğ sebzeye. Proteinlerinizi de en geç öğlen 3 te tüketin. Ayrıca gün içerisinde de meyve yiyecekseniz (tatlı ihtiyacı için de sadece bu) yeşil elma gibi ekşi olandan yalnız 1 tane yiyinya ben kilo verme sorunluyum galiba. 1 aralıktan bu yana az yiyorum. ama sadece 10 kilo gitti. dün akşam balık ( hamsi - yağlı balık) yedim ki o da ekmeksiz. bugün göbeğim çıktı hemen. nefret ediyorum kendimden...
Kesnlikle doğru. Su kaybı olur ama yağ için haftada 1 kilo yalnızca. Buna ek olarak aerobik antrenman yapılmalı. Yani uzun süreli ve düşük şiddette olan çalışmalar. 25 dk dan sonra yağ yakımı başladığı için kesinlikle antrenman süresi bu 25 dkdan çok daha uzun olmalı5 gün aç dursanız gene 3 kilo veremezsiniz. Belki vücut su kaybeder ama 3 kilo yağ 5 günde asla erimez.