- 15 Nisan 2015
- 132
- 140
- 303
- 36
- Konu Sahibi fincandelisi
21 baya uzunmuş sizin nasıl geçti peki kilo vermeniz ve sağlık açısındanMaşallah diyorumben aidin salih sistemini yaptım 2 kere 21 gün onda sadece su var bu daha yapılabilirmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 baya uzunmuş sizin nasıl geçti peki kilo vermeniz ve sağlık açısındanMaşallah diyorumben aidin salih sistemini yaptım 2 kere 21 gün onda sadece su var bu daha yapılabilirmiş
14 küsür kilo verdim ve geri almadım hastalıklarımda iyileşmişti21 baya uzunmuş sizin nasıl geçti peki kilo vermeniz ve sağlık açısından
Çok iyi gerçekten tebrik ederim. Ben şimdilik kilo hedefi koymadım 10 günde ne kadar kilo kaybı olacak bilemiyorum ama 10 günü tamamlayınca ara vermeden 3 ya da 7 gün daha ekleyip yapabilirim belki diye düşünmeye başladım çünkü çok enerjik ve kolay geçmeye başladım. Alıştımda diyebilirim doğrusu14 küsür kilo verdim ve geri almadım hastalıklarımda iyileşmişti
merhaba iyi akşamlar, ben de su diyetine başlamak istiyorum 22 yaşındayım ama açlık beni çok çabuk etkiliyor gün içinde aktivitelerimi kısıtlıyor sizde de öyle sıkıntılar oldu mu yani tabiki olmuştur ama nasıl başa çıktınız? ( sırf sizin serüveninize kendimde başlayabilmek için bu hesabı açtım7 gün bitti ve 8.güne 68.000 kg ile devam ediyorum. 7 gunde 7.500 kg gitti. Gece bacaklarım çok sızladı uyumakta zorlandım şimdi daha iyiyim 1 yemek kaşığı kadar peynir yedim ve 3 tane zeytin. Çok halsiz ve bitkin uyandım bugün elim kolum kalkmadı resmen o yüzden yedim şimdi iyiyim kahve içeceğim. Sürekli sıvı tüketince vücuttaki tuz mu azaldı tansiyonumu mu etkiledi bilemiyorum
Açlık gerçekten zor, çok kolay geçti desem doğru olmaz kendini tutmak gerekiyor irade çok çok önemli ve vücudun ne tepki verecek o da çok önemli. Özellikle 3.gün gerçekten çok zordu ve kötü oldum. Kimseye sizde yapın diye tavsiye etmiyorum sağlığınız sıkıntıya girmesin. Ben kendimi deneyerek ilerledim. 10 gün hedef koydum ama her gün bugün sıkıntım çok olursa yarın devam etmem diye de devam ettim. Benim aktif bir hayatım yok şuan evdeyim bol bol yattım gün içinde o da çok rahatlattı beni. Çalışırken nasıl olur bilemiyorum. Ama yapmak isteyenler araştırıp kendini deneyerek yapmalı bence. Kısa hedeflerle olabilir 2 günlük 3 günlük gibimerhaba iyi akşamlar, ben de su diyetine başlamak istiyorum 22 yaşındayım ama açlık beni çok çabuk etkiliyor gün içinde aktivitelerimi kısıtlıyor sizde de öyle sıkıntılar oldu mu yani tabiki olmuştur ama nasıl başa çıktınız? ( sırf sizin serüveninize kendimde başlayabilmek için bu hesabı açtım) teşekkürler
![]()
Wallahi brawoo azminize9.güne merhaba 67.800 kg 8 günde 7.700kg gitmiş oldu. Bugün yoğun başladı erken yazamadım. Açlık biraz zorluyor ve maruldan bıkmış durumdayım doğrusu. Acıksamda marul yemek çok zor geliyor ama 10 günü tamamlayalım bakalım![]()
Teşekkür ederim. Çok çok geçmiş olsun, iyi olun ömenli olan o. Sonra da yaparsınız ama dikkatli olmak lazım kendenize uygun olacak şekilde yapın benceWallahi brawoo azminize
Ben devam edemedım deprem falan derken evime döneyim tekrar başlayacagım
haklısınız evde olunca çok daha kolay geçer. ben de başlıyacam inşallah evde olduğum günlere denk getirirsem çok daha iyi olur tekrardan teşekkürler ve tebriklerAçlık gerçekten zor, çok kolay geçti desem doğru olmaz kendini tutmak gerekiyor irade çok çok önemli ve vücudun ne tepki verecek o da çok önemli. Özellikle 3.gün gerçekten çok zordu ve kötü oldum. Kimseye sizde yapın diye tavsiye etmiyorum sağlığınız sıkıntıya girmesin. Ben kendimi deneyerek ilerledim. 10 gün hedef koydum ama her gün bugün sıkıntım çok olursa yarın devam etmem diye de devam ettim. Benim aktif bir hayatım yok şuan evdeyim bol bol yattım gün içinde o da çok rahatlattı beni. Çalışırken nasıl olur bilemiyorum. Ama yapmak isteyenler araştırıp kendini deneyerek yapmalı bence. Kısa hedeflerle olabilir 2 günlük 3 günlük gibi![]()
Kndime uygun olup olmadıgını anlarım sanırım 3-4 güneTeşekkür ederim. Çok çok geçmiş olsun, iyi olun ömenli olan o. Sonra da yaparsınız ama dikkatli olmak lazım kendenize uygun olacak şekilde yapın bence![]()
Merhaba, su, bitki çayı ve şekersiz sütsüz kahve içilebilir yani kalorisiz icekler olur. Yiyecek olarakta tek besin seçiyorsunuz aciktikca ondan sınırsız yiyebiliyorsunuz. İlk sayfada yazdım bakabilirsiniz ya da başka yerlerdende tekrar bilgi edinebilirsiniz. Ben marul tercih ettim severek yiyebileceğim ve kalorisi en düşük olduğu için ama insan bir süreden sonra bıkıyor ne olursa olsunMerhaba, bir şey sormak isterim. Su diyetinde sadece su mu içiliyor yoksa sıvı ve katı farklı şeyler de tüketiliyor?
Aa öyle mi hemen bakıyorum ilk sayfaya teşekkür ederimMerhaba, su, bitki çayı ve şekersiz sütsüz kahve içilebilir yani kalorisiz icekler olur. Yiyecek olarakta tek besin seçiyorsunuz aciktikca ondan sınırsız yiyebiliyorsunuz. İlk sayfada yazdım bakabilirsiniz ya da başka yerlerdende tekrar bilgi edinebilirsiniz. Ben marul tercih ettim severek yiyebileceğim ve kalorisi en düşük olduğu için ama insan bir süreden sonra bıkıyor ne olursa olsun![]()
Şu an çok motiveyim ama çok açım ve bıkkınlık var dogrusuAa öyle mi hemen bakıyorum ilk sayfaya teşekkür ederimpeki nasıl gidiyor süreç? Enerjiniz nasıl, zorluyor mu?
Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederimŞu an çok motiveyim ama çok açım ve bıkkınlık var dogrusuçok güzel kilo verdiğim için sabrediyorum sadece
Bugünde ablam geldi ve gerçekten şok oldu nasıl bu kadar kilo verdin biranda diye açlığı tekrar geri plana attım
yola devam bakalım