Şu 'değişik' sivilcelerimden bıktım! Öneri istiyorum..-Resimli-

canım kötülüğünü istemiyoruz kendi başına git kullanda demiyoruz kimseye sana söyliyeym yaşadıklarını hiç bir doktor bu ilacı yazmayack saçma sapan jeller kremler kullacksn ama hiç geçmeyecek sonra zamanla izler oluşacak sonra sen kendin bıkıp kendi iradenle bunu kullanmak isteyeceksin ayrıca bu ilacı öcü yapanlarıda ben anlamıyorum ya bu ilaçtan kullanıp zarar göreni duymadım ki inş olmazda çok abartıyolar çook

Zaten ben kullanacak değilim ama arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar en azından fikir olur diye. Evet doktor iltihaplı gibi bişey demişti. Hem iltihaplı var hem iltihapsız. Artık takıntı oldu bende bunlar

Benim de ne yapsam geçmeyen sivilcelerim vardı yanaklarımda. Dermatoloğun verdiği kremleri ilaçları uzun süre kullandım hiçbir değişiklik olmadı. Sonra başka bir sebeple yine jinekoloğun önerisi ile doğum kontrol hapına başladım ve 4 ay içinde sivilce falan kalmadı bende :)

Sen beni anladın işte :) İkisi de aynı jeli yazdı ve tık yok.

Heyecanlandım şimdi :) Reglim de düzenli ama sivilce için jinekoloğa gitmek garip olacak :))

Heyecanlandım şimdi :) Reglim de düzenli ama sivilce için jinekoloğa gitmek garip olacak :))
Fazla muayene göz çıkarmaz rutin kontrole gitmiş gibi düşün :) artık ergenlik sivilcesi olmayacağından hormonel sistemi de gözönüne almalıyız diyorum sadece nacizane

canım kötülüğünü istemiyoruz kendi başına git kullanda demiyoruz kimseye sana söyliyeym yaşadıklarını hiç bir doktor bu ilacı yazmayack saçma sapan jeller kremler kullacksn ama hiç geçmeyecek sonra zamanla izler oluşacak sonra sen kendin bıkıp kendi iradenle bunu kullanmak isteyeceksin ayrıca bu ilacı öcü yapanlarıda ben anlamıyorum ya bu ilaçt
Sen beni anladın işte :) İkisi de aynı jeli yazdı ve tık yok.
umarım geçer benimde alnım aynen böyleydi şuan ilacımın 3. ayımdayım alnımda hiç bişey yok sadece yanaklrımda izler var diğer tedavilerden kalma :) bazı doktorlar çok karşı bazılrıda hemen bunu veriyo iz kalmasın diye yinede buna ihtiyaç duymazsın inş geçer

Ben maden suyu ile yıkamistim ve yediklerime dikkat etmiştim. Kola çekirdek cips buna benzer şeyler yememëye dikkat etmiştim

Fazla muayene göz çıkarmaz rutin kontrole gitmiş gibi düşün :) artık ergenlik sivilcesi olmayacağından hormonel sistemi de gözönüne almalıyız diyorum sadece nacizane

Teşekkür ederim :) Bir doktor tavsiyesi geldi alanında en iyilerindenmiş o da jinekolog derse oraya yollanıyorum :))

Çok teşekkür ederim inşallah geçer :))

önce dermatoloğa gidin derim, hormonal bir sorun olduğunu düşünürse zaten tahlil yaptırır ve sonuca göre sizi jinekoloğa yönlendirir eğer gerekirse. yani ciltle ilgili bir sorun için önce cilt doktoruna görünmeniz bence daha doğru.

ben çok ciddiyim ama arattır googgle dan idrar sivilce olayını görürsün

idrarla sivilce geçirceme sivilceli yaşarım kız ben

istanbulun neresindesin? avrupa yakasında dr. ilgen nakipoğlu var. ben çok memnunum kendisinden çok iyi ve de bilinen bir doktordur.
bir de millet roaccutane kullan demiş sanki aspirin al der gibi.
roaccutane herkese göre bir ilaç değildir çok ağırdır ve ağır vakalarda son çare olarak kullanılır. ben 8 ay roaccutane kullandım epey bir yan etkisi de var.öyle seninkiler gibi bişey için kullanılacak bir ilaç değil.sakın yani..
bir de iyi bir dermotoloğa gidersen o şüphelendiği durumda gerekirse seni bir jinekoloğa vs. yönlendiriyor zaten.

idrarla sivilce geçirceme sivilceli yaşarım kız ben
heheh küçük sivilceleri olan denemez de sivilceden cidden bıkan insanlar dener bence kardeşim canım benim yüzünde en az 100-150 sivilce vardı ne krem ne hap işe yaradı birinden duymuştum ben önerdim her gece pamukla sürdü 2 haftada cildinde max. 5-6 sivilce kaldı manyak bir şey yani bu çiş

bazi yorumlar ucmus oldu olacak dolunay da yapin bari :)))

arkadasiminda yüzü felaket civilceliydi ve böyle sizin gibi garip sivilceler vardi , doktor dan ilaclar , kremler vs degisiklik olmuyordu fazla , sonrasinda bir tavsiye üzeri hergün 2 fincan türk kahcesi icmis ki yaramis surat okadar berrak kii en sormustum ve sasirmistim 2 hafta icinde fark olmus halan surati temiz ama bilmiyorum kahve iciormu daha , 2 hafta yaptim sadece dedi ve günlük gülsuyuyla temizle yapmis , tavsiye ederim gercekten ,

cilt bakımı durumun nedir canım? duzenlı maske peeling nemlendırıcı uyguluyor musun?

Benimde geçen seneye kadar yanaklarımda sizinki gibi sivilceler vardı keşke fotoğraflarını silmeseydim. Bende dr a gittim hatta bir tanesi tedavilik demişti bir tane antibiyotik vermişti ama ben onları kullanmadım. Neyse sonra akşamları isotreksin kullandım(1. tüpü bitirene kadar düzenli kullandım. 2. tüpü 1 senede bitiremedim resmen). Ayrıca yüzümü gül suyuyla temizliyorum ve yüzümü menengiç sabunuyla yıkıyorum. Oda arkadaşlarım sonuca çok şaşırıyorlar çünkü 2 senedir geçmeyen sivilcelerim geçti. Umarim sana faydası dokunur. Haa bir de söylemeden edemicem sivilcelerimin geçmesini büyük oranda terk ettiğim eski sevgilim ve 3.5 senelik düşük zekalı arkadaşımla olan ilişkimi bitirmeme de borçliyum. Aklında olsun yarın öbür gün ginger söyledi dersin ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…