- 27 Ağustos 2014
- 300
- 76
- 38
- 30
Arkadaşlar roaccutane onermisler de oncelikle karaciğere verdigi zarar ve onlarca advers etkisini gozardi etmişler. Ayrıca uzman olmadan ilac tavsiye edebilen zihniyete de bayiliyorum. Dogal seyler ariyorsan bikac sey önerebilirim Eczacılık ogrencisiyim eğitimini aldim. Ama iltihapli mi onu anlayamadim resimden?
Benim de ne yapsam geçmeyen sivilcelerim vardı yanaklarımda. Dermatoloğun verdiği kremleri ilaçları uzun süre kullandım hiçbir değişiklik olmadı. Sonra başka bir sebeple yine jinekoloğun önerisi ile doğum kontrol hapına başladım ve 4 ay içinde sivilce falan kalmadı bende :)Evet bu tür ilaçları ve etkilerini duymuştum. Zaten bol bol su içiyorum ve nemlendiricisiz asla yapamam benim için kolay olur ama burdan bir arkadaş jinekoloğa görün dedi ilk ona gideyim bakalım. Çünkü dermatolog önerisi gelmedi hala
Evet ya gözden kaçırmışım :))
canım kötülüğünü istemiyoruz kendi başına git kullanda demiyoruz kimseye sana söyliyeym yaşadıklarını hiç bir doktor bu ilacı yazmayack saçma sapan jeller kremler kullacksn ama hiç geçmeyecek sonra zamanla izler oluşacak sonra sen kendin bıkıp kendi iradenle bunu kullanmak isteyeceksin ayrıca bu ilacı öcü yapanlarıda ben anlamıyorum ya bu ilaçtan kullanıp zarar göreni duymadım ki inş olmazda çok abartıyolar çook
Benim de ne yapsam geçmeyen sivilcelerim vardı yanaklarımda. Dermatoloğun verdiği kremleri ilaçları uzun süre kullandım hiçbir değişiklik olmadı. Sonra başka bir sebeple yine jinekoloğun önerisi ile doğum kontrol hapına başladım ve 4 ay içinde sivilce falan kalmadı bende :)
Fazla muayene göz çıkarmaz rutin kontrole gitmiş gibi düşün :) artık ergenlik sivilcesi olmayacağından hormonel sistemi de gözönüne almalıyız diyorum sadece nacizaneHeyecanlandım şimdi :) Reglim de düzenli ama sivilce için jinekoloğa gitmek garip olacak :))
umarım geçer benimde alnım aynen böyleydi şuan ilacımın 3. ayımdayım alnımda hiç bişey yok sadece yanaklrımda izler var diğer tedavilerden kalma :) bazı doktorlar çok karşı bazılrıda hemen bunu veriyo iz kalmasın diye yinede buna ihtiyaç duymazsın inş geçerSen beni anladın işte :) İkisi de aynı jeli yazdı ve tık yok.
Fazla muayene göz çıkarmaz rutin kontrole gitmiş gibi düşün :) artık ergenlik sivilcesi olmayacağından hormonel sistemi de gözönüne almalıyız diyorum sadece nacizane
canım kötülüğünü istemiyoruz kendi başına git kullanda demiyoruz kimseye sana söyliyeym yaşadıklarını hiç bir doktor bu ilacı yazmayack saçma sapan jeller kremler kullacksn ama hiç geçmeyecek sonra zamanla izler oluşacak sonra sen kendin bıkıp kendi iradenle bunu kullanmak isteyeceksin ayrıca bu ilacı öcü yapanlarıda ben anlamıyorum ya bu ilaçt
umarım geçer benimde alnım aynen böyleydi şuan ilacımın 3. ayımdayım alnımda hiç bişey yok sadece yanaklrımda izler var diğer tedavilerden kalma :) bazı doktorlar çok karşı bazılrıda hemen bunu veriyo iz kalmasın diye yinede buna ihtiyaç duymazsın inş geçer
idrar ☺ 1 haftaya geçirir
Ben maden suyu ile yıkamistim ve yediklerime dikkat etmiştim. Kola çekirdek cips buna benzer şeyler yememëye dikkat etmiştim
heheh küçük sivilceleri olan denemez de sivilceden cidden bıkan insanlar dener benceidrarla sivilce geçirceme sivilceli yaşarım kız ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?