Evet yaşın kaç? Gençsen ergenlikten kaynaklanıyor olabilir belki
Ben bu konuda uzman yani doktor değilim ama dermotolojik ürünler ile geçmeyen sivilceler hormonal olabilir. Bu sebeple bir de jinekoloğa görünmenizi öneririm. Doğum kontrol hapı kullanımı gibi yöntemlerle hormonel sisteminiz düzene sokulursa sivileleriniz de geçebilir. Ancak tekrar ve tekrar söylüyorum herhangi bir ilaç kullanacaksanız bizler söyledik diye değil mutlaka bir uzman doktor kontrolünde kullanın.Merhabalar hemen konuya gireyim. Resimde silik çıkmış ama orda onlarca sivilce var küçük küçükİki kere farklı doktora gittim, ikisi de aynı içerikteki bir krem verdi ve etki etmedi bu kremler. Bundan 15 gün önce de eczanede Bioderma'nın yüz temizleme jelini ve Vichy'nin kremini önerdiler onları aldım düzenli kullanıyorum ama hiçbir şey fark etmedi maalesef.. Ayrıca bu sivilcelerden burun kenarlarımda da var yanak kısmında yani. Bir önerisi olan var mı ? Açıkçası çok iyi bir dermatoloğa ihtiyacım var. İstanbul'da memnun kaldığınız bir dermatolog öneriniz varsa daha makbule geçer
Ozaman birşey kapmışsın, bende de hiç olmadı 21 yaşındayken alnımda ve boynumda göğsümün arasında oldu çok ağrılı sivilcelerdi doktora gitti antibiyotik ve bir yapma ilaç verdi hergün bununla temizle dedi 1 haftada yok oldular 30 yaşındayım çok şükür bir daha da olmadıYok son bir yıldır var neredeyse. 23 yaşındayım
deri altı sivilcesi sanırım bunlar
sudocrem'in iyi geldiğini duymuştum ben
Ben bu konuda uzman yani doktor değilim ama dermotolojik ürünler ile geçmeyen sivilceler hormonal olabilir. Bu sebeple bir de jinekoloğa görünmenizi öneririm. Doğum kontrol hapı kullanımı gibi yöntemlerle hormonel sisteminiz düzene sokulursa sivileleriniz de geçebilir. Ancak tekrar ve tekrar söylüyorum herhangi bir ilaç kullanacaksanız bizler söyledik diye değil mutlaka bir uzman doktor kontrolünde kullanın.
tam roaccutanelık bişey hiç zaman kaybetme kullan
Sana tek tavsiyem cnm rakutan diye bi hap var sivilceyi kokten kurutyr ve doktor recetesi ile aliniyor once ilaci internetten bi arastir ve doktora git danis kanina felan bakmadan vermiyolar benimkiler daha kotuydu cibana benziyorlardi onlari bile gecirdiyse seninkileride gecirur az zaten sivilcelerin.
Ozaman birşey kapmışsın, bende de hiç olmadı 21 yaşındayken alnımda ve boynumda göğsümün arasında oldu çok ağrılı sivilcelerdi doktora gitti antibiyotik ve bir yapma ilaç verdi hergün bununla temizle dedi 1 haftada yok oldular 30 yaşındayım çok şükür bir daha da olmadı
Ancak benim dediğimi dermatolog değil jinekolağa gitmeniz lazımNot aldım doktora soracağım bunu teşekkürler..
Reglim de düzenli ama haklı olabilirsiniz. Hormon testi yaptırmam gerekir o zaman. Teşekkürler zaten o yüzden dermatolog önerisi istedim ısrarla :)
İki doktor da önermedi bunu, iyi bir doktor arıyorum
Teşekkür ederim az gibi duruyor ama gerçekten az değil
Mikrop kapmışım alnıma baktı diğerleri de aynı demişti antibiyotik olmadan geçmez dedi'Bir şey' derken :/ Yalnız benim anlamadığım doktorlar nasıl anlamıyor ki ikisi de aynı içerikte krem verdi. Biri devlet hastanesiydi biri özel
Roccautane yok sadece. Aynı türün farklı ilaçları tamamen aynı etkiyi gösterirler. Diğerleri zoretanin ve aknetrent tir. Bu ilaçlar derin izin altındaki potansiyel sivilcelerinizin hepsini çıkarır ilk 3 ay ve sonra kurutmaya başlar. Ancak çok fazla sorumluluğu vardır. Karaciğerde zarar verebilir bol bol su içmeli ve her ay kan tahlili yaptırmalısın. Güneşe çıkmaktan kaçınmalı ve dudaklarına bol bol nemlendirici sürmelisin aşırı kururlar. Ben ilk 2 ay zoretanin sonraki 6 ay aknetrent kullandım ve şuan yüzünde hiçbir şey kalmadı. Ancak vaktinde sıktıklarin olursa küçük izler bırakabilirler. Merak ettiklerini yanıtla ya bilirim bu ilaç hakkında
Ancak benim dediğimi dermatolog değil jinekolağa gitmeniz lazım
farkindaysan doktor tavsiyesiyle kullan dedim zaten doktora gittiginde ilacin zararlarini anlaticak tatlim.Arkadaşlar roaccutane onermisler de oncelikle karaciğere verdigi zarar ve onlarca advers etkisini gozardi etmişler. Ayrıca uzman olmadan ilac tavsiye edebilen zihniyete de bayiliyorum. Dogal seyler ariyorsan bikac sey önerebilirim Eczacılık ogrencisiyim eğitimini aldim. Ama iltihapli mi onu anlayamadim resimden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?