Saç Kesim Şekilleri Su Dalgası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

marilynmortenson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
13
0
36
İstanbul
Arkadaşlar; saçıma kalıcı su dalgası yaptırmak istiyorum. Duyduguma göre boyalı saclara yapmıyorlarmış, saçımı boyadım fakat daha önce saçıma hiçbirşekilde oryal sürmedim, saçımın üstüne direk boya yaptım. Su dalgasının saçlara çok zarar verdiği söyleniyor, kırılıyor ve yıpranıyormuş. Daha önceden yaptıran veya bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Kuaföre sordum, yapabilceğini söyledi fakat pek güvenemiyorum. Bu duyumlardan sonra kararsız kaldım acıkcası. Daha önceden deneyimli birisinden fikir almak daha doğru sanırım.

benim saçım boyalı değildi o yüzden onun hakkında bi şey söyleyemem ama benim saçımda çok yıpranma olmadı fakat sürekli köpükle kullanmanız lazım yoksa tiftifk tiftik oluyo

Memnun kaldınızmı peki? yoksa yaptırmadan önceki halini çokmu aradınız?

yok aramadım hatta benim için çok daha kullanışlıydı çünkü yaptırmadan önce sürekli düzleştirmek zorunda kalıyodum ve bu da haliyle yıpratıyordu yani düzleştiriciyle aynı zarar diyebilirim,hiç zarar vermedi diyemem ama çok da yıpratmadı.ben saçlarımın uçlarını boyattım o yıprattı daha çok ama öncesinde bi sorun yoktu tavsiye ederim

peki arkadaşım sence saçlara düzleştirici mi daha fazla zarar veriyor permamı sonuçta permayı kuaförler tavsiye etmiyorlar ama mecburen düzleştirici kullanıyoruz bu sefer de o da en az onun kadar zararlı bence değilmi?

yok hayır ben de öyle olmadı,hangi kuaföre gittiysem hiçbiri anlamadı perma var diyince şaşırdılar sağlıklıydı yani saçlarım,tabi bu kuaföre de bağlı bi şey

yok hayır ben de öyle olmadı,hangi kuaföre gittiysem hiçbiri anlamadı perma var diyince şaşırdılar sağlıklıydı yani saçlarım,tabi bu kuaföre de bağlı bi şey

ben ayrı 3 kuaförden de perma yaptırma sözünü duydum gerçi kuaförler düzleştiriciyi de hiç tavsiye etmiyor da her zaman fön için de kuaföre gidecek halimiz yok değilmi ayrıca permalı saçın bakımı da çok daha kolay.saçlarım şimdi kısa ama uzayınca istiyordum bende,belki de senin saçların çok güçlü ve sağlıklıdır ondan mı acaba

bilmiyorum olabilir ankaradaysanız yardımcı olabilirim

canım benim arkadaşım yaptırdı yeni saçında bi yıpranma fazla olmadı sadece saçının rengi açıldı. saçı karamel rengindeydi su dalgası yaptırınca baya bi sarı oldu ....

slm tatlım bende bundan bir hafta öncesine qadar choq qararsısdım su dalqası qonusunda herqesin fiqrini aldım netten iice arastırdım yapılısını fln ws. snra qittim yaptırdım choq meraq ediodum yıprancaq diee:18: sacımda benmde boya war hatta süreqli renqli saclar boyattım nese suan oqadar memnunumqi sana annatamam qesinliqle yaptır derim choq qullanıslı sadece yapman qereqen sacına doqal masqeler uyqula esqisinden daha qüsel oluo sacların ilq yaptırdıqında qıwırcıq oldu qesin oluoo buna hasırlıqlıydım 3 yıqamadan sonra dalqa dalqa oldu tam istediqim qibi hatta buqadar tahmin bile etmiodum ama quaför choq önemli qullandıqı ilac..ws. herqes quaförümde dahil sprey jöle qöpüq qullan yoqsa qüseldurmas demisti ben doqallıqı sewdiim icin hic qullanmadım sadece sac qremi dus sonrası qurutup cıqtım oqadar doqalqi saclarım beni tanımayanlar qendi sacım sanıoo o derece choq memnunum tawsiye ederim.. qullandıqları ilacın 3 seqli war 1 numara doqal saclara 2 numara boyalı saclara we 3 numara choq yıpranmıs saclara olmaq üsere yani her saca yapılıo artıq buarada benim sacımda yıpranma olmadı cünqü 2 qünde bir ewde sacıma masqe yapıorumm...

su dalgasını her merak ettiğimde kuaförde olsun çevramda olsun farklı şekiller görüyorum..değişik kıvırcık gibi kimide bozulmuş gibi dalgalar yani..o yüzden su dalgasını tam bilmiyorum..nettende olsa blen foto koyabilirmi su dlgası böle diye??
bende saçlarımda dalga istiyorum ne yapışak ne çok kabarık olcak işte ama bilsem bide su dalgası nasıl :))bnm saçım doğal boya yok bendede yıpranma olurmu acaba??
su dalgası için YARDIM BEKLİYoRUM LÜTFEEEEEEENN...

canım burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kivir...dalgasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler-21.html burdan son sayfaya kadar çeşitli aralıklarla resmleri koydum :)

ya bende yaptırmayı dusunuyorum ama ankarada onerebılecegınız bır kuafor var mı? saclarımın yıpranmasından cok korkuyorum. bıde uzayınca noluyo yanı dıpboyası gıbı bununda bır caresı var mı ?

Tamer kuyrukçu diye bi kuaföre yaptırmıştım ben benim ki düştü valla kötü durmuyo uzadıkça hatta daha güzel oluyo çünkü ilk yaptırdığımda kıpkıvırcıktı şimdi düştükçe ve uzadıkça daha iyi oldu..

Merhaba,

Ben 9 ay önce su dalgası yaptırdım.Çok da memnunum hala kullanıyorum :)

Saçlarımda boya vardı benim de ama son boyamanın üzerinden birkaç ay geçmişti, bu yüzden belki de hemen hemen hiç yıpranma yaşamadım :)

Ama gittiğim kuaför sağlam bir yerdi, kullandığı ilaç da iyidi...

Sonuç olarak iyi bir yerde yapıldığı sürece tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…