- Konu Sahibi marilynmortenson
-
benim saçım boyalı değildi o yüzden onun hakkında bi şey söyleyemem ama benim saçımda çok yıpranma olmadı fakat sürekli köpükle kullanmanız lazım yoksa tiftifk tiftik oluyo
Memnun kaldınızmı peki? yoksa yaptırmadan önceki halini çokmu aradınız?
yok aramadım hatta benim için çok daha kullanışlıydı çünkü yaptırmadan önce sürekli düzleştirmek zorunda kalıyodum ve bu da haliyle yıpratıyordu yani düzleştiriciyle aynı zarar diyebilirim,hiç zarar vermedi diyemem ama çok da yıpratmadı.ben saçlarımın uçlarını boyattım o yıprattı daha çok ama öncesinde bi sorun yoktu tavsiye ederim
peki arkadaşım sence saçlara düzleştirici mi daha fazla zarar veriyor permamı sonuçta permayı kuaförler tavsiye etmiyorlar ama mecburen düzleştirici kullanıyoruz bu sefer de o da en az onun kadar zararlı bence değilmi?
yok hayır ben de öyle olmadı,hangi kuaföre gittiysem hiçbiri anlamadı perma var diyince şaşırdılar sağlıklıydı yani saçlarım,tabi bu kuaföre de bağlı bi şey
ben ayrı 3 kuaförden de perma yaptırma sözünü duydum gerçi kuaförler düzleştiriciyi de hiç tavsiye etmiyor da her zaman fön için de kuaföre gidecek halimiz yok değilmi ayrıca permalı saçın bakımı da çok daha kolay.saçlarım şimdi kısa ama uzayınca istiyordum bende,belki de senin saçların çok güçlü ve sağlıklıdır ondan mı acaba
Arkadaşlar; saçıma kalıcı su dalgası yaptırmak istiyorum. Duyduguma göre boyalı saclara yapmıyorlarmış, saçımı boyadım fakat daha önce saçıma hiçbirşekilde oryal sürmedim, saçımın üstüne direk boya yaptım. Su dalgasının saçlara çok zarar verdiği söyleniyor, kırılıyor ve yıpranıyormuş. Daha önceden yaptıran veya bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Kuaföre sordum, yapabilceğini söyledi fakat pek güvenemiyorum. Bu duyumlardan sonra kararsız kaldım acıkcası. Daha önceden deneyimli birisinden fikir almak daha doğru sanırım.
canım burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kivir...dalgasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler-21.html burdan son sayfaya kadar çeşitli aralıklarla resmleri koydum :)su dalgasını her merak ettiğimde kuaförde olsun çevramda olsun farklı şekiller görüyorum..değişik kıvırcık gibi kimide bozulmuş gibi dalgalar yani..o yüzden su dalgasını tam bilmiyorum..nettende olsa blen foto koyabilirmi su dlgası böle diye??
bende saçlarımda dalga istiyorum ne yapışak ne çok kabarık olcak işte ama bilsem bide su dalgası nasıl :))bnm saçım doğal boya yok bendede yıpranma olurmu acaba??
su dalgası için YARDIM BEKLİYoRUM LÜTFEEEEEEENN...
canım burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kivir...dalgasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler-21.html burdan son sayfaya kadar çeşitli aralıklarla resmleri koydum :)
ya bende yaptırmayı dusunuyorum ama ankarada onerebılecegınız bır kuafor var mı? saclarımın yıpranmasından cok korkuyorum. bıde uzayınca noluyo yanı dıpboyası gıbı bununda bır caresı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?