Anket su dalgası mı, perma mı, hiçbiri mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saçınıza hangisini yaptırırsınız?

• Su dalgası

OY: 94 66,2%
  • Perma

OY: 9 6,3%
  • Hiçbiri

OY: 39 27,5%

• Ankete Katılan
    142
Demek memnun kaldın?

evet açelyacım permalı saçlarım çok güzeldi kıvır kıvırdı, zuzu olmuştum, çok mutluydum naniknanik
ama dikkat etmen gereken bir şey var
biraz parana kıyıp iyi bir kuaföre gitmen gerek bu tip işlemler için
çünkü ciddi kimyasallar kullanılarak bu işlem gerçekleştiriyor ve herkes kaliteli kimyasal kullanmıyor
tabii ki iyi bir kuaförden kastım gidipde 300 400 TL'ye perma yapan kuaförler değil mutlaka çevrende güvenebileceğin iyi kuaförler vardır, araştırmanı tavsiye ederim a.s.

Hiçbiri..

ikisinde biri dersen su dalgasii

Hiçbiri..............,
çünkü saçlarım doğal kıvırçık

bence su dalgası

bu aralar ben de düşünüyorum, ama çok kararsızım.. saçlarım çok düz, su dalgası tutmazsa diye korkuyorum, perma da fazla mı kıvırcık olur bilmiyorum. bi de saçlarım zaten çok yıpranmış bi halde şu an, ama ben kendimi bildim bileli dalgalı veya kıvırcık saç istiyorum. bana da bi fikir verirseniz sevinirim =)

saçına yoğun bi kimyasalın zarar vermeyeceğine inanıyorsan kesinlikle su dalgası derima.s.

bence düzleştiricidir maşadır varken saclarınıza eziyet etmeyin derim
teknoloji gelişti 1kez yaptıracagınız su dalgasına harika bitane masa alabilirsiniz
artık eskisi kadar zarar vermiyor gelişti yerimseniben

perma cok güzel oluyor ama özellkle sacın boyalıysa sacı mahvediyor. Ben sacımın uclarında boya varken yaptırdım ama hep yandı sacım tüy tüy oldu ucları. Perma yaptıracaksanız kesinlikle sacınız boyasız olsun. Bazıları birsey olmaz diyor ama nekadar kaliteli bir yere yaptırırsanız yaptırın sacınız yanıyor

su dalgasi isterdim

çok eskide kaldı bence hiç modern değil.
arada değişiklik istersen sar bigudiyle olsun bitsin işte.
su dalgası ve permanın bakımı çok zoorr.
ben bir kaç sene önce yanii 7 yıl önce su dalgası yaptırmıştım ve çok pişman olmuştum.
saçlarımda inanılmaz yıpranmıştı.

perma yaptırmıştım canımı çok sıktı kurtulana kadar kafam kuş yuvası gibiydi ıyyy

permayi ben sevmiyorum arkadasin dedigi gibi tipki kus -tatlicadiarzu-yuvasi.Bence masa ile sekil verebilirsin daha hos duruyor

bana perma gerekmiyor cünkü saclarimi yikadigimda kendiliginden kivrisiyor!! cokta hos oluyor...

su dalgası...................

Su dalgası istiyorum ama korkuyorum :)

kızlar aynı buna benzer bi konu başlığı açacaktım da burda var die buraya yazayım dedim. şimdi benm saçlarım omuz hizemda falan öyle çok uzun değil. sürekli maşayla falan uğraşmak da zor geliyo sıkılırsam kıvırcıktan düzleştirirm diyorum nasıl olsa düzleştiricim var die yerimseniben ama işte kararsızım su dalgası mı olsa perma mı die? saçlarım kısa olduğu için perma iyice yukarı toplar diyorlar ama bilemedim ya su dalgası belli etmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…