Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi su çüçeği aşısını yaptırdınız mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

edika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
519
6
96
Çorum
arkadaşlar su çiçeği aşısını yaptırdınızmı yaptıranlar kaçıncı ayda yapıldı herangi bir yan etkisi oldumu kimisi yaptırma çocuğun çıkarması daha iyi diyor kararsız kaldım

Yaa bende yaptırmadım henüz yaptırmayı düşünüyorum ama.
Arama yapıp öyle konu açsanız. Su çiçeğiyle ilgili o kadar çok konu açılmış ki.. Birde Mesleğiniz HEMŞİRE yazıyor... Siz bizden daha iyi araştırabilirsiniz.

evet yaptırdım 13 aylıkken,yaptırmanız engellemiyo su çiçeği çıkarmasını daha hafif atlatıyo aşı sayesinde,hiç bi yan etkisi olmadı yaptırmanızı tavsiye ederim

pardon sizden izinmi almakmı grekiyor konu açmak için meslek ne olursa olsun ben sizden deneyimlerinizi istedim bizde biliyoruz heralde ama bu konuda tüm doktorlar farklı düşünüyor hem benim mesleğimden size neeeeeeeeeee

bebeğime henüz yaptırmadım, Kasım ayında yaptıracağım inşallah.. büyük oğluma yaptırmıştım..

su çiçeğini her şekilde çıkarıyorlar zaten, sadece aşı olunca daha hafif çıkarıyorlar..

pardon sizden izinmi almakmı grekiyor konu açmak için meslek ne olursa olsun ben sizden deneyimlerinizi istedim bizde biliyoruz heralde ama bu konuda tüm doktorlar farklı düşünüyor hem benim mesleğimden size neeeeeeeeeee

Banane sizin mesleğinizden.
Tepe tepe kullanın.
Ben gördüğümü söyledim sadece.
Yorumu başka taraflara çekmeye çok meraklısınız galiba.
Sizin için saygımı bozmak istemiyorum.

evet yaptırdım 13 aylıkken,yaptırmanız engellemiyo su çiçeği çıkarmasını daha hafif atlatıyo aşı sayesinde,hiç bi yan etkisi olmadı yaptırmanızı tavsiye ederim

Merhaba kızlar... Benim kızımda haftaya 14. ayını dolduracak ben de o zaman su çiçeği aşısını yaptıracağım. Aynı gün yarım doz grip aşısı da yaptırmak istiyorum.

Nakredusa seninle aynı şehirdeyiz. merak ettiğim aşıyı nerde yaptırdığın... Deri altına yapılması gereken bi aşı bu aşı. Sen de deri altına mı yaptırdın?

merhaba canım biz doktorumuzda yaptırdık deri altına yapılmadı su çiçeği aşısı

Son düzenleme:
bende 15 aylıkken yaptırdım iikide yaptırmışım ikizlerim 19 aylıkken su çiçeği çıkardılar.Ama aşı sayesinde oldukça hafif atlattılar.su çiçeklerinin sayısı azdı ama kızımın bi ara ateşi 40 ı buldu.Sonra çabuk düştüde telaş yapmadık.bence kesinlikle yapılamalı :)

benim oğlum 12 aylık aşı kartında 15 ay suçiçeği yazıyo o zaman yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…