Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman

Ilayda Okudukça Seveceksin Sikilmadan Okuyacaksin.
çok Güzel Tavsiye Ederim.

bugün 23 nisan , henüz okumamışlara tavsiyem lütfen şu çılgın türkleri okuyun ve çocuklarınıza da okutun ve bugün neşe ile kutlanan bu bayramı kazanabilmek için verilen mücadelelerin ne büyük acılarla oluşturulduğunu bir kez daha anlayın ve anlatın --NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE--:1yes2: :1yes2: :1yes2:

Bu konuda sonuna kadar haklısın. hatta tüm okullarda ŞU ÇILGIN TÜRKLER adlı kitabın kompozisyon ödevi olarak verilmesini isterdim. Belki o zaman ülkemiz insanlarının nasıl asil bir kan nasıl fedakar bir yapıda olduğunu yeni neslimizde anlama şansına erişir.

değerli arkadaşım tesbitin çok hoşuma gitti :1yes2: ne güzel olurdu ,acaba ne yapmalı :uhm: neden olmasın tarihimizi bütün çıplaklığı ile anlatan sayın TURGUT ÖZAKMAN'a teşekkür ediyorum , :hooray:

Ben de okudum.Üstelik çok büyük bir istekle okudum.Ama sanırım bir hata yapıldı bana göre.Bilemiyorum ne kadar doğru olur.Belgesel olarak mükemmel bir anlatım.Müthiş güzel.Ama roman olarak beklentilerime cevap veremedi doğrusu.Duygu eksikliği var bence.Yani roman kategorisine girer mi bilmem.Ama kaynak olarak mükemmel ötesi diyebilirim.

:
değerli arkadaşım kitabın önsözünde zaten yazarda bu konuda bir açıklama getirmiş aynen yazıyorum ''Şu çılgın türkler,belgelere dayalı gerçek olgu ve olayların romanıdır.Belgeler, mektuplar ,anılar, makaleler,bilgiler,raporlar,heberler,gerçeğe bağlı kalınarak öyküleştirilmiştir.''
şu çılgın türkler roman tadında bir belgeseldir ve kaynak kitap olma özelliğine sahiptir...
saygılarımla:1closedeyes: :1yes2:

ok.. arkadaşımm önemli olan şanlı tarihimize gösterdiğimiz duyarlılık, geriside önemli değil zaten:)

evet bende arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.büyük bir zevkle ve bir solukta okuduğum kitaplardan biri.atalarımzın fedakarlıklarını tarihi olayları zoraki ve sıkılarak değil,zevkle okuyup öğrenmeleri için güzel bir fırsat.Turgut Özakman'ın ellerine sağlık...

Sergücüm katılıyorum .Harika bir kitap okumayanlar lütfen okusun .

l:1closedeyes: :1yes2: eerenim sağol haklısın okumayan mutlaka okumalı vatansever her türk ün okuması gerek ama ya çocuklarımız ders kitaplarındaki basma kalıp tarih derslerinin yanında gerçeği bütün açıklığı ile anlatan bu değerli kitabı çocuklarımıza okutturmamız bence asıl önemli olan bu onlaradeğerlerimizi hatırlatmak ve unutmamalarını sağlama için bu kitap ve buna benzer kitapları okutturmak bence asıl mesele bu ben elimden geldiğince bunun mücadelesini veriyorum yakın çevremde eminim benim düşüncelerime katılanlarda ellerinden geleni yapacaktır sevgilerimle...

Sergücüm evet, keşke okullarda kitap olarak okutulsa .Bizler elimizden geleni yapalım .Umarım diğer insanlarda gayret gösteriyorlardır .

ben de kitabi okuyanlardanim ve cok begendim.bir solukta bitirdim diyebilirim hemde aglaya aglaya olmeden once okunmasi gereken bi kitap hele cumhuriyet mitinglerinin yapildigi bu günlerde ..................

ilk çıktığında okudum bazen hüzünle bazen gururla içim sızlaya sızlaya

her türk okumalı diorum o kadar

kesinlikle okunması gereken bir kitap özellikle gençlere ailere tarafından hediye edilip okutulması bence çok hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…