Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda sonuna kadar haklısın. hatta tüm okullarda ŞU ÇILGIN TÜRKLER adlı kitabın kompozisyon ödevi olarak verilmesini isterdim. Belki o zaman ülkemiz insanlarının nasıl asil bir kan nasıl fedakar bir yapıda olduğunu yeni neslimizde anlama şansına erişir.
Ben de okudum.Üstelik çok büyük bir istekle okudum.Ama sanırım bir hata yapıldı bana göre.Bilemiyorum ne kadar doğru olur.Belgesel olarak mükemmel bir anlatım.Müthiş güzel.Ama roman olarak beklentilerime cevap veremedi doğrusu.Duygu eksikliği var bence.Yani roman kategorisine girer mi bilmem.Ama kaynak olarak mükemmel ötesi diyebilirim.
okullardaki inkilap tarihi kitapları kaldırılıp bu kitabı ders kitabı yapsa milli eğitim eminimki hiç bir çocuk yakın tarihimizi sıkıcı bulmayacak ve türklük bilinci gelişecektir kurtuluş savaşı yalnızca cepheler zaferler yenilgiler değildi şartlarını bilmeden öğrendik ve sınavlarda sıkıntıyla konulara göz attık çünkü hep aynıydı orta okul lise hatta üniversite
Sergücüm katılıyorum .Harika bir kitap okumayanlar lütfen okusun .
l:1closedeyes: :1yes2: eerenim sağol haklısın okumayan mutlaka okumalı vatansever her türk ün okuması gerek ama ya çocuklarımız ders kitaplarındaki basma kalıp tarih derslerinin yanında gerçeği bütün açıklığı ile anlatan bu değerli kitabı çocuklarımıza okutturmamız bence asıl önemli olan bu onlaradeğerlerimizi hatırlatmak ve unutmamalarını sağlama için bu kitap ve buna benzer kitapları okutturmak bence asıl mesele bu ben elimden geldiğince bunun mücadelesini veriyorum yakın çevremde eminim benim düşüncelerime katılanlarda ellerinden geleni yapacaktır sevgilerimle...