- 26 Temmuz 2012
- 125
- 1
- 46
selam kızlar sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yardım edin bana :) ben bu sene üniversiteyi kazandım allahın izniyle artk üniversiteliyim bendee
cildim yağlıdır hala sivilce çıkıyor bende dayanamıyorm oynuyorum kabuk bağlıyor sonra kalıyor öyle eskiden sivilcemle oynasamda hemen ertesi güne geçerken şimdi aradan 1 hafta geçiyor o sivilce hala aynı şekliyle yüzümde duruyor. Burnumda(burnumu her banyodan sonra havluyla hafif keselerim çünkü keselemezsem kabuk kabuk oluyor berbat görünyor sizce buna ne iyi gelir?) ve çenemde siyah noktalar var araştırdım internetten birsürü formüller var ama hangisi doğru formül bilemedim hiçbiri nedense cazip gelmiyor yok şeker mısır unu felan.. bide siyah noktaya maske uygulayınca gözenekler açılıyormuş gözenekleri sıkılaştırıcı bişeler yapmazsan gözenekler tekrar siyah noktalı haline geri dönüyormuş. Bide limon yağını duydum baya etkiliymiş diye kullananlar var mı aranızda ? şimdi diyceksinizki cildiyeciye gitmedin mi hiç gittim hemde çoooook gittim her seferinde cleocin t verip duruyolar oda sadece iltihaplı sivilceleri indiriyor o kadar.Sivilceli ve siyah noktalı bi ciltle üniversiteye başlamak istemiyorum
bana yardım edin denediğiniz maskeleri bana yazarmısınız?