• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Şu cildime bi çare kızlar yardım edinn

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
selam kızlar sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum lütfen yardım edin bana :) ben bu sene üniversiteyi kazandım allahın izniyle artk üniversiteliyim bendee :D cildim yağlıdır hala sivilce çıkıyor bende dayanamıyorm oynuyorum kabuk bağlıyor sonra kalıyor öyle eskiden sivilcemle oynasamda hemen ertesi güne geçerken şimdi aradan 1 hafta geçiyor o sivilce hala aynı şekliyle yüzümde duruyor. Burnumda(burnumu her banyodan sonra havluyla hafif keselerim çünkü keselemezsem kabuk kabuk oluyor berbat görünyor sizce buna ne iyi gelir?) ve çenemde siyah noktalar var araştırdım internetten birsürü formüller var ama hangisi doğru formül bilemedim hiçbiri nedense cazip gelmiyor yok şeker mısır unu felan.. bide siyah noktaya maske uygulayınca gözenekler açılıyormuş gözenekleri sıkılaştırıcı bişeler yapmazsan gözenekler tekrar siyah noktalı haline geri dönüyormuş. Bide limon yağını duydum baya etkiliymiş diye kullananlar var mı aranızda ? şimdi diyceksinizki cildiyeciye gitmedin mi hiç gittim hemde çoooook gittim her seferinde cleocin t verip duruyolar oda sadece iltihaplı sivilceleri indiriyor o kadar.Sivilceli ve siyah noktalı bi ciltle üniversiteye başlamak istemiyorum :( bana yardım edin denediğiniz maskeleri bana yazarmısınız?:25:

geçmiş olsun hayat95. Kan, hormanel değerlerin normal mi? tüylenme var mı? Maden suyu bana çok çok iyi gelmişti, buz kalıplarına koyup günde bir kere yüzüme masaj yapıyordum. Ada çayı günde 1 bardak tükediyordum. Östrojen hormonunu dengelediğinden sivilcelerim azalmıştı. ( fazlası zararlı, tansiyon vb) . İçerden yağ oranını azaltacak ayran,yoğurt tüketimini arttırmalısın. Yoğurt maskesi ayrıca benim en sevdiğim, canım ciğerim maskem hala siyah noktalarım var ama eskisi kadar hiç değil:) birde son zamanlarda ekşimiş süt maskesi deniyorum ondan sonra epey övgü alır oldum, tavsiye ederim:) Bu arada kafaya fazla takma,sivilceyi takarken bir bakmışsın saçın beyazlamış, stresten erken yaşlanmışsın:) O yüzden fazla stres olma elbet geçecektir,hayatta kalıcı olan nedir ki:)

geçmiş olsun hayat95. Kan, hormanel değerlerin normal mi? tüylenme var mı? Maden suyu bana çok çok iyi gelmişti, buz kalıplarına koyup günde bir kere yüzüme masaj yapıyordum. Ada çayı günde 1 bardak tükediyordum. Östrojen hormonunu dengelediğinden sivilcelerim azalmıştı. ( fazlası zararlı, tansiyon vb) . İçerden yağ oranını azaltacak ayran,yoğurt tüketimini arttırmalısın. Yoğurt maskesi ayrıca benim en sevdiğim, canım ciğerim maskem hala siyah noktalarım var ama eskisi kadar hiç değil:) birde son zamanlarda ekşimiş süt maskesi deniyorum ondan sonra epey övgü alır oldum, tavsiye ederim:) Bu arada kafaya fazla takma,sivilceyi takarken bir bakmışsın saçın beyazlamış, stresten erken yaşlanmışsın:) O yüzden fazla stres olma elbet geçecektir,hayatta kalıcı olan nedir ki:)

kan değerlerim normal testesteron değerimde normal ama yüzümde tüylenme var maalesef :( yoğurt maskesi limonluu olan dimi? en sonki lafın cok doğru dediğini uygulycm azarantina :))

bende öyleyim ama benim burun bölgemde çok olurdu.bende aynı senin gibi internette bir çok formül buldum yok şekerle ovma yok bilmem ne falan ama şunu söyliyim en etkili olanı karbonat ve yoğurt canım. haftada 2 kez yapıyorum ve memnunum

canım cildini düzeltmek içinbi cilt doktoruna git cildin akneli sivilceli olduğu için ayşeden fatmadan duyduğun şeyleri yapma bize anlattığın gibi cilt doktoruna anlat

dermokilin özel maskeleri var tek kullanımlık her cilt tipine göre var fiyatıda 5lira filan kil maskesi olduğu için iyi olur diye düşünüyorum

dermokilin özel maskeleri var tek kullanımlık her cilt tipine göre var fiyatıda 5lira filan kil maskesi olduğu için iyi olur diye düşünüyorum

dermokil in içinde kozmetik madde epey fazla . eczane dışında satılan hiç bir ürünü alma derim. dr kontrolünde hareket et ve bitkisel,organik,doğal takılman en güzeli:)

Dedigim gibi once dr ve dogal tedavi:) ben cilt guzelligiyle ilgili internetten epey aratirma yapanlardani. Ornegin ruslarin cildi hem cok sogan hem domates tukettikleri icin japonlari pirinc suyuyla yikadiklari icin vb:) dermalogica kullnmistim ayaga iyi gelde ama biraz pahali suan alamiyorum 1 yil gidiyor urun icerigide pirinc:)

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için cilt doktoruna çok gittim hiçbiri bişe çıkmadı yine gidicem bakalım :) bide yoğurtlu maskeyi kullaıcamm

Back
X