Çocuk Hastalıkları su çiçeği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hayel79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
358
1
26
Kilis
1,5 aylık kızım su çiçeği oluyor...yarın doktora gideceğiz ama şu an çok telaştayım...benm gibi bu sorunu yaşayanlardan yardım istiyorum..çok tehlikelimidir?..ne yapmam gerek...

Nasıl kaşınıyordur şimdi o küçük melek :)
Bende çok küçükken su çiçeği olmuştum,her çocukta oluyor zaten.
Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Diğer arkadaşlar yazınca da içiniz rahatlar inşallah.
Bu arada çok geçmiş olsun..

1,5 aylık kızım su çiçeği oluyor...yarın doktora gideceğiz ama şu an çok telaştayım...benm gibi bu sorunu yaşayanlardan yardım istiyorum..çok tehlikelimidir?..ne yapmam gerek...

hiç telaşlanma doktor sana zaten krem ilaç faran verir düzenli kullanırsan atlatırsın ablamın kızıda 1 yasındaydı ama eltiminde 2 aylıktı abisinden gecmiş

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar...bende hala araştırıyorum bu yaşta geçiren varmı die...yamutekebbir eltinin kızı hakkında biraz daha bilgi verrmisin..nasıl geçirdi ,ağır geçirdimi...inşlh korktuğum gibi olmazda,kızım hemen atlatır...rabbim bütün herkesn evladını korusun...

teşekkürler kızlar...bende hala araştırıyorum bu yaşta geçiren varmı die...yamutekebbir eltinin kızı hakkında biraz daha bilgi verrmisin..nasıl geçirdi ,ağır geçirdimi...inşlh korktuğum gibi olmazda,kızım hemen atlatır...rabbim bütün herkesn evladını korusun...

öncelikle geçmiş olsun 1-10 yaş arası görülen hastalıklardan biri buda telaşa kapılmayın ben cocuk doktoruyum atlatıcak elbette

cocugunuzu suan pudra varsa pudralayın bu kaşıntısını hafifletecektir yarında bir meslektaşıma görünürseniz kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah

öncelikle geçmiş olsun 1-10 yaş arası görülen hastalıklardan biri buda telaşa kapılmayın ben cocuk doktoruyum atlatıcak elbette

cocugunuzu suan pudra varsa pudralayın bu kaşıntısını hafifletecektir yarında bir meslektaşıma görünürseniz kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah

çok teşekkür ederim...doktordan duymak beni şimdi daha çok rahatlattı...dediğinizi yapıcam..inşlh atlatıcaz bu hastalığıda..

doktora gittik sabah..muayene etti ve çok şaşırdı..1.5 aylık çoçukta pek görülmez dedi..bu arada beneklerimiz fazlalaştı..oldukça belli suçiçeği olduğu bana göre,ama doktor bey emin deilim olabilir dedi...başka bi doktoru aradı,oda anne su çiçeği geçirmemişse çoçuk olur dedi...ataraks şurup verdiler...ateşi çıkarsa hemen hasteneye gitmemizi sölediler,zatüreye çevirebilir dediler...inşlh rahatça atlatırız bu hastalığıda,rabbim evlatlarımı,ayrıca herkesin evladını korusun...

Back